Select Menu


Όχι αναγκαστικά της φυλακής. Μερικές φορές εκείνα τα σίδερα είναι όντως για λεβέντες, και οι πολιτικοί δε γνωρίζουν καν τη λέξη. Για τα άλλα σίδερα είναι. Για του Λεμπέτ.* Επίσημο χαρτί βέβαια δεν τους δίνουμε, γιατί αυτό θα αποτελούσε μια χαρά άλλοθι για όσα λένε και κάνουν.

Βγήκε, που λέτε, ο Βρούτσης κι έγραψε αυτό στο twitter.
Στα σοβαρά το έγραψε, ούτε τρολιά, ούτε τίποτα. Κάνει αντιπολίτευση έτσι ή έτσι νομίζει. Πιστεύει ότι με τέτοια στοιχεία θα αθωώσει τις σκληρές μνημονιακές πολιτικές των κυβερνήσεών του και τα μέτρα που μηδένισαν την οικονομία της χώρας και εξαθλίωσαν μεγάλο μέρος του λαού της.
Έχει όρια το θράσος; Δεν ξέρω πλέον. Δε μπορώ να φανταστώ κάποιον … υγιή λόγο για τον οποίο οι Βρούτσηδες προσπαθούν να μας πείσουν ότι μέχρι το 2014 κολυμπούσαμε στο χρήμα και ξαφνικά το 2015 φτωχύναμε. Δε μπορώ να βρω κάποια εξήγηση για την απίστευτη αλαζονεία των Βρούτσηδων οι οποίοι μας θεωρούν τόσο χάπατα ώστε προσπαθούν να διαχειριστούν τη μνήμη μας.

Εκπλήσσομαι που μπορώ ακόμη να θυμώνω. Το χρωστάω στη Δεξιά. Σε ολόκληρη τη Δεξιά, όχι μόνο σε αυτή τη «σύγχρονη» του εμετικού νεοφιλελευθερισμού. Με εξοργίζουν το ίδιο εύκολα οι δήθεν και τάχα μου καραμανλικοί κεντροδεξιοί, όπως αυτός.
Δεν ξέρω γιατί, αλλά για μένα σάρα, μάρα και κακό συναπάντημα είναι να εμπλέκεται το όνομα κάποιου σε σκάνδαλα από όποιο υπουργείο κι αν πέρασε. Σάρα, μάρα και κακό συναπάντημα θεωρώ απαγωγές Πακιστανών από όργανα των ελληνικών κρατικών υπηρεσιών σε συνεργασία με αντίστοιχες υπηρεσίες άλλων κρατών, θεωρώ εμπλοκές με off shore, Βατοπέδια, Siemens, C4I, Vodafone και περίεργες απόψεις περί νομίμου και ηθικού.

Είναι απίστευτοι αυτοί οι Δεξιοί. Από τους πρωτοκλασάτους μέχρι τους βασταρούχες διαθέτουν την ικανότητα να σε πείθουν ότι η φτήνια στο λόγο και στο επιχείρημα δεν έχει πάτο. Χαρείτε τον
Μιλάει ο άνθρωπος που χάρισε στη MIG την Ολυμπιακή με το … αναπτυξιακό επιχείρημα ότι έπρεπε να καταργηθεί το κρατικό μονοπώλιο, κατάφερε τελικά να δημιουργήσει ιδιωτικό μονοπώλιο και ακόμη δεν έχει ζητήσει μία συγγνώμη. Ίσως και να μην έχει καταλάβει ακόμη τί ακριβώς έκανε.

Όλα είναι πιθανά με αυτούς τους απίστευτους τύπους. Εδώ έκαναν αρχηγό τους τον Κούλη του Μητσοτάκη ο οποίος είχε για προεκλογικό του σύνθημα «να μπει τέλος στα πολιτικά τζάκια», στα υπόλοιπα θα κολλήσουν;

Καρτέσιος

* Όσοι δεν γνωρίζουν τι είναι το Λεμπέτ, εδώ


Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top