Select Menu

Image result for τηλος χαρτης ελλαδας 




Διαβάζω στην aixmi.gr ότι ο Πρωθυπουργός ανήρτησε ετούτο το μήνυμα: "Από την ακριτική Τήλο, από τα ανατολικότερα σύνορα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, στέλνουμε μήνυμα ελπίδας, αισιοδοξίας και ευχές στον καθένα και στην καθεμιά, ξεχωριστά, για δύναμη, πίστη, αισιοδοξία και δημιουργία. Χρόνια πολλά και καλό Πάσχα."

Και τούτο το μήνυμα στο twitter μ' έκανε να νοιώσω ... πανικό!

Όχι τίποτ' άλλο, αλλά πριν να γίνει πρωθυπουργός, έλεγε πως το Αιγαίο ανήκει στα ψάρια του, και πως δεν έχουνε σύνορα οι θάλασσες.

Τώρα, σαν που είναι τόσο καιρό πρωθυπουργός μας, νόμιζα πως θα είχε μάθει μερικά -απαραίτητα- πράγματα, όπως για παράδειγμα: ως πού φτάνει αυτή η χώρα! Μάταια τα "νομίσματά" μου!

Με τούτο το μήνυμα, δεν ξέρω, τελικά, αν ο πρωθυπουργός μας διατηρεί τις απόψεις του για για τα σύνορα της θάλασσας, καθώς επίσης και το πού ακριβώς βάζει τα σύνορα της χώρας, ή αν έχει ήδη παραχωρήσει στους γείτονες -εριστικούς και επίβουλους- "φίλους" μας, την Σύμη και την Ρόδο, μια που αυτές βρίσκονται ανατολικώτερα από την Τήλο. Από την πλευρά της Ελλάδας. Γιατί υπάρχει και η Κύπρος!

Στην Τήλο δεν ήτανε που έγινε κι ο πρώτος για τη χώρα μας πρωτότυπος γάμος;

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top