Select Menu


Ως ιδιαίτερα κακή εξέλιξη, την οποία δεν θα αφήσει αναπάντητη ο Πούτιν χαρακτηρίζουν ακόμη και Τούρκοι αναλυτές τη σημερινή κίνηση της Τουρκίας.



Είναι χαρακτηριστική η εκτίμηση του Νιχάτ Αλί Οζκάν, ειδικού σε θέματα ασφαλείας του Ιδρύματος Ερευνών Οικονομικής Πολιτικής της Τουρκίας ο οποίος μιλώντας στον Guardian, τόνισε ότι φοβάται για μια σκληρή απάντηση της Ρωσίας.

«Είναι πολύ κακή είδηση για την Τουρκία ότι κατέρριψε ένα ρωσικό αεροσκάφος. Ο Πούτιν δεν θα αφήσει αναπάντητο το γεγονός, θα μπορούσε να προχωρήσει σε διάφορα αντίποινα, για παράδειγμα να κόψει την προμήθεια φυσικού αερίου της Τουρκίας από τη Ρωσία κατά τη διάρκεια του χειμώνα.

Είναι πιθανό να θελήσει να απαντήσει με τον ίδιο τρόπο, χρησιμοποιώντας την ίδια επιθετική συμπεριφορά όπως στη Συρία. Αλλά ένα είναι σίγουρο: Ο Πούτιν δεν θα το αφήσει έτσι, έρχονται δύσκολες μέρες».

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top