Select Menu


Σύμφωνα με πληροφορίες του olympia.gr, ο Παναγιώτης Κουρουμπλής έδωσε εντολή στις αρμόδιες υπηρεσίες να ετοιμάσουν από τώρα αστικές διεκδικήσεις του Ελληνικού δημοσίου κατά της Γερμανικής Bayer. 

Το ποσό που θα διεκδικήσει το Ελληνικό δημόσιο θα υπερβαίνει κατά πολύ την ζημία που υπέστη σε απόλυτους αριθμούς, αφού η απόφαση της ποινικής δικαιοσύνης θα προκαλέσει τεράστιο πρόβλημα στις Ευρωπαϊκές δραστηριότητες του πολύ εθνικού κολοσσού αλλά φυσικά και στις ΗΠΑ.

Θεωρείται βέβαιο ότι η Ελληνική δικαιοσύνη θα πράξει το καθήκον της στο ακέραιο και τάχιστα χωρίς να υπολογίσει τυχόν πιέσεις από τους γνωστούς συμμορίτες που ακόμα έχουν το θράσος να παρεμβαίνουν στο έργο της.

Επίσης ο Π. Κουρουμπλής έστειλε ήδη στον Παναγιώτη Νικολούδη το πορισμα – μαμούθ του εσωτερικού ελέγχου και δυο πορίσματα του ΣΔΟΕ που η προηγούμενη κυβερνηση ειχε βάλει στο συρτάρι. Αφορούν πλιάτσικο εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρω που δόθηκαν σε νταβατζηδες την ωρα που η υγεία κατέρρεε.

Αυτές τις καταδικαστικές αποφάσεις φοβόντουσαν οι Γερμανοί εξ’ αρχής.

Για αυτόν τον λόγο πίεζαν και για τους εξωδικαστικούς συμβιβασμούς.

Αποτελεί νόμο της Ευρωπαϊκής Ένωσης ότι εταιρείες που θα καταδικάζονται για διαφθορά δεν θα μπορούν να συμμετέχουν σε διεθνείς διαγωνισμούς εντός της επικράτειάς της.

Αυτά τα «όπλα» είχε το κράτος των Καραμανλήδων, των Παπανδρέου ή των Σαμαράδων και δεν έκαναν καμία χρήση τους.

Μας εκβίαζαν άνθρωποι που έπρεπε να τους έχουμε «σούζα».

Να θυμίσουμε σε όλους ότι ο Χριστοφοράκος και άρα το «πουλάκι» της Siemens «πέταξε» την εποχή του «πατριώτη».

Την ώρα που μας έδειχναν «αγωγούς» και «βέτο» η Ντόρα φυγάδευε τον συμμαθητή και χορηγό της.

15 Δεκεμβρίου 2007, δραπέτευσε από τον τόπο το εγκλήματος ο γιος του παλιού ναζιστή δοσίλογου Χριστοφοράκου.

Τώρα έφτασε η σειρά της Bayer.

H σειρά μιας παλιάς χιτλερικής εταιρείας με δεκάδες χιλιάδες νεκρούς στο «βιογραφικό» της.

Η σειρά μιας παλιάς ναζιστικής εταιρείας που μέσω των παλιών δοσίλογων -τύπου Χριστοφοράκου- διέφθειρε εκ νέου όλα τα κράτη που παλαιότερα επιτέθηκαν οι ναζιστές ιδιοκτήτες της.

Μια δικαστική απόφαση ελληνικού δικαστηρίου -ειδικά τώρα στην εποχή της οικονομικής κρίσης- μπορεί να τον γονατίσει τον γίγαντα των «επιστημονικών» εγκλημάτων της Ευρώπης.

Για εκατοντάδες χιλιάδες θανάτους ευθύνεται αυτήν η εταιρεία θανάτου.

Δεν υπάρχει ήπειρος σε αυτόν τον Πλανήτη που να μην έχει θρηνήσει θύματα εξαιτίας της.

Η εφευρέτης της ηρωϊνης.

H μεταμφίεση της FARBEN που έφτιαχνε το Syklon B που σκότωνε τον κόσμο στα κρεματόρια.

Αυτήν η εταιρεία που δεν αφανίστηκε για τα εγκλήματά της κατά της ανθρωπότητας έρχεται μετά από μερικά χρόνια και ξαναεγκληματεί.

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top