Select Menu


Καταιγιστικές και Ιστορικές Εξελίξεις.

Η μήνυση στον Τακτικό Ανακριτή (αρ.97 Συντ.). Κατηγορούμενοι, εκτός του ΓΑΠ και οι Λ. Παπαδήμος και Α Σαμαράς.

Πριν δύο χρόνια σας είχαμε γράψει (εδώ) ότι η υπόθεση της μήνυσης του ιατρού κ. Αντωνίου, δεν είναι μια «χαμένη υπόθεση» όπως έσπευσαν αρκετοί να προεξοφλήσουν!

Η επιμονή του γιατρού όλα αυτά τα χρόνια, είχε τελικώς σαν αποτέλεσμα χθές, η μηνυτήρια αναφορά να φτάσει στα μικτά ορκωτά δικαστήρια, καθώς η Εσχάτη Προδοσία σύμφωνα με το άρθρο 97 του Συντάγματος αποτελεί πολιτικό έγκλημα, ενώ έχει νομολογηθεί απο την ολομέλεια του Αρείου Πάγου σαν διαρκές κακούργημα και υπεύθυνη για την εκδίκαση και διερεύνηση του εν λόγο εγκλήματος είναι μόνο η τακτική δικαιοσύνη και όχι η ολομέλεια της βουλής!

Κι εδώ προκύπτουν μια σειρά από σοβαρότατα ερωτήματα. Ερωτήματα που αφορούν στο σύνολο της κοινωνίας μας και ειδικότερα προς τους διαμορφωτές της κοινής γνώμης!

1) Για ένα τόσο σοβαρό θέμα που μετράει τέσσερα και πλέον έτη, είδατε εσείς πουθενά έστω ένα σχόλιο στα λεγόμενα “επίσημα” ή παραδοσιακά MME;

2) Ένα μονόστηλο σε εφημερίδα ή ένα ρεπορτάζ 30 δευτερολέπτων σε κάποιο από αυτά τα ΜΜΕ;

Τίποτα! Ακρα του τάφου σιγή!

Σας παραθέτουμε λοιπόν σήμερα την μύνηση όπως αυτή κατατέθηκε στον ανακριτή, όπως και τις δηλώσεις του κ. Δημήτρη Αντωνίου που παραχώρησε αμέσως μετά.

Ο αγώνας λοιπόν ενός μόνο Έλληνα , αποδίδει τους καρπούς του.  

Ας τον ακούσουμε..και ας αναλογιστούμε τι θα γινόταν αν ενωνόμασταν περισσότεροι σε έναν τέτοιο αγώνα!!!


Εγώ κρατάω μια από τις τελευταίες φράσεις, από την σημερινή του συνέντευξη

“Μια Νέα Ελλάδα Μάνα Ιδεών Ανατέλλει!!!!

logiosermis.net με πληροφορίες απο ypernoisis

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top