Select Menu


Πρόκειται για κίνηση εντυπωσιασμού ενόψει ευρωεκλογών ή για πραγματική έρευνα σχετικά με τις ευθύνες για το Μνημόνιο και τη λιτότητα; Οι απαντήσεις θα δοθούν μετά την επίσκεψη αντιπροσωπείας του ευρωκοινοβουλίου που φθάνει την Τετάρτη στην Αθήνα.

Στην αντιπροσωπεία συμμετέχει ο Αντιπρόεδρος του ΕΚ Otmar Karas και συνεισηγητής της σχετικής έκθεσης της εν λόγω επιτροπής, καθώς επίσης και ο συνεισηγητής και Μέλος του ΕΚ Liem Hoang Ngoc οι οποίοι πραγματοποιούν διήμερη επίσκεψη εργασίας στην Αθήνα, στις 29 και 30 Ιανουαρίου 2014. 

Η επταμελής αντιπροσωπεία της Επιτροπής Οικονομικών και Νομισματικών Θεμάτων του ΕΚ έρχονται στην Αθήνα στο πλαίσιο της έρευνας που διεξάγει το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο για τη λειτουργία και τα αποτελέσματα της εφαρμογής των πολιτικών της Τρόικα στα κράτη-μέλη.

Στην Αντιπροσωπεία συμμετέχει ο Αντιπρόεδρος του ΕΚ Otmar Karas και συνεισηγητής της σχετικής έκθεσης της εν λόγω επιτροπής, καθώς επίσης και ο συνεισηγητής και Μέλος του ΕΚ Liem Hoang Ngoc. Από ελληνικής πλευράς, συμμετέχουν οι Ευρωβουλευτές Ρόδη Κράτσα-Τσαγκαροπούλου και Νίκος Χουντής.

Η Αντιπροσωπεία θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου την Πέμπτη 30 Ιανουαρίου στις 12:30, στο Γραφείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Αθήνα, Αμαλίας 8 Σύνταγμα.

Το κλιμάκιο του ΕΚ κατά τη διάρκεια της διήμερης επίσκεψής του θα έχει συναντήσεις με τον Πρόεδρο της Βουλής Ευάγγελο Μεϊμαράκη, τον Υπουργό Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα, προεδρεία επιτροπών της Βουλής των Ελλήνων, τους αντιπροέδρους της Τράπεζας της Ελλάδος, εκπροσώπους της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών, στελέχη του ΣΕΒ, της ΓΣΕΒΕΕ, του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου, της ΑΔΕΔΥ και της ΓΣΕΕ, πανεπιστημιακούς και εμπειρογνώμονες, καθώς και φορείς της Κοινωνίας των Πολιτών.

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top