Select Menu

Πριν απο μερικές μέρες είχα πληροφορίες πως η Ελλάδα εν μέσω μια ΒΛΑΚΩΔΟΥΣ καμπάνιας για ήδη κατηγορούμενους και φυλακισμένους απο την Χ.Α. θα χάσει πάρα πολλά μέσα σε λίγες μέρες... απο δικαιώματα πολιτικά των πολιτών της , μέχρι και εθνικά συμφέροντα.

Το πρώτο νομίζω μιας και ζούμε εδώ πως το έχουμε αντιληφθεί με την ποινικοποίηση πλέον των απόψεων που έχει περάσει σε χαμηλό τόνο μετά την σύλληψη εγκληματιών της Χ.Α.... επίσης έχουμε ζήσει και την νομοθέτιση του στυλ "αποφασίζω και διατάζω" όπου καταργούνται οι εκλογές επειδή έτσι το θέλουν κάποιοι.

το δεύτερο κομμάτι όμως που μπορεί να οδηγήσει ακόμα και σε απώλεια εθνικών εδαφών είναι το γεγονός πως ΚΑΝΕΝΑ ΜΜΕ δεν ασχολείται με τις υπόγειες συνομιλίες του Υπ. Εξωτερικών όπου δίνεται πλέον πάτημα και δικαίωμα στην FYROM για να συζητήσει να ενταχθεί ώς ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ στην Ε.Ε. σαν πλήρες μέλος. Όπως το γεγονός πως στις ΗΠΑ υπήρξε τρομακτική πίεση στο θέμα της Κύπρου και το πως μπορεί να νεκραναστηθεί το ζόμπι του Κόφι Ανάν ώς σχέδιο Ομοσπονδιοποίησης της.

Δεν τα λέω εγώ.. διαβάστε εδώ για την πρώτη π.χ....http://www.mia.mk/en/Inside/RenderSingleNews/200/110124247

Πέραν τούτου , εδώ να τονιστεί επίσης το γεγονός πως οι Ευρωπαίοι "φίλοι" μας , εντείνουν και αυτοί τις πιέσεις τους , σε πολλαπλά επιπεδα για να συντομεύουμε τις διαδικασίες πλέον. Είναι οι ίδιοι που χαρακτηρίζονται ώς σωτήρες απο τους παραπάνω Έλληνες διαχειρι...εεεε.. συγνώμη.. πολιτικούς ήθελα να πω.
( http://www.mia.mk/en/Inside/RenderSingleNews/200/110121101)

Την ίδια στιγμή η Ευρώπη βιώνει μια εθνικιστική εσωστρέφεια με το κόμμα Λεπαίν στην Γαλλία να συσωρρεύει όλο και περισσότερο κόσμο.. όπως το ίδιο συμβαίνει και στην Αυστρία.. φυσικά όλοι αυτοί δεν είναι ούτε φασίστες ούτε ναζιστές.. είναι ψήφοι ΑΝΤΙΔΡΑΣΗΣ.. όπως είναι το ίδιο και εδώ σε ΣΥΡΙΖΑ και στην μέχρι πρώτινος Χ.Α. ...

Το ζητούμενο λοιπόν είναι πως σε μια περίοδο που πραγματικά όλος ο πλανήτης αλλάζει, εμείς έχουμε τους χειρότερους πολιτικούς στην εξουσία μετά απο την κρίση των χειρότερων πολιτών που είχε ποτέ η Ελλάδα. Πολίτες δύο γενιών μεγαλώμένες στην Ελλάδα με το καταναλωτικό όνειρο απορρίπτοντας κάθε ιδανικό και αξία που διατήρησε την χώρα για 5000 χρόνια... ίσως κάποιος τώρα να έλεγε πως καλά να πάθουμε.. και να συμφωνούσα μαζί του.. όμως το ζήτημα είναι πως αυτά που καίμε τώρα είναι δανεικά μόνο και πρέπει να τα αποδώσουμε στα παιδιά μας.

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top