Select Menu


Πρώτα συνελήφθησαν (άρχισε το σόου), μετά διέρρεαν κατά συρροή τα νομικά έγγραφα (για την οποία παρανομία κανείς δεν αντέδρασε, αλλά είπαμε: το σόου πάνω απ' όλα), κατόπιν απελευθερώθηκαν με περιοριστικούς όρους (φυσιολογικό, για όποιον γνωρίζει στοιχειωδώς από νομικά, αλλά οι σόουμεν - σόουγουμεν το "πλάσαραν" ως εξωφρενικά παράλογο). Τελικά, η Ελλάδα είναι ένα τεραστίων εκτάσεων τηλεοπτικό σόου. Κι όλοι εμείς στο ίδιο έργο θεατές...

Δεν κρύβω ότι στην αρχή χάρηκα. Επιτέλους, έφτασε η στιγμή να θεωρηθεί εγκληματική οργάνωση και όχι απλώς ένα κόμμα ναζισμού. Ήγγικεν η ώρα να πληρώσουν για τους φόνους, για τους φόβους και για την καθ’όλα άνομη και παράνομη συμπεριφορά τους, όλο αυτό το διάστημα. Και, ναι, χαίρομαι γι’ αυτό, επειδή αγαπώ την Πατρίδα μου, αγαπώ την Ελευθερία, αγαπώ τη Δημοκρατία.

Ωστόσο, η πρώτη χαρά μετριάστηκε απότομα. Επισκιάστηκε από μία λυπηρή συνειδητοποίηση: Δεν μας έφερε σε αυτό το σημείο η Χρυσή Αυγή. Άλλα είναι τα σφάλματά της και γι’ αυτά τα σφάλματα πληρώνει. Όμως, δεν μας οδήγησε αυτή στην ανεργία, στην εξαθλίωση, στην κρίση, στην άσχημη θέση που βρισκόμαστε τώρα. Δεν ευθύνεται η Χρυσή Αυγή για τις αυτοκτονίες, ούτε για τα ολοένα αυξανόμενα περιστατικά κατάθλιψης.

Όσοι έφταιξαν; Όσοι μας έφεραν σε αυτό το σημείο; Πού βρίσκονται; Μήπως πρέπει να αρχίσουν να πληρώνουν και εκείνοι; Ή μήπως νομίζουν ότι, ρίχνοντας τη Χρυσή Αυγή, θα τους ευχαριστήσουμε, θα τους φιλήσουμε τα χέρια και μετά κουβέντα για τα υπόλοιπα; Αυτό είχαν χρέος να το πράξουν, στο όνομα της Ελλάδας – δεν τους χρωστάμε τίποτα. ΝΔ και ΠΑΣΟΚ με τα έργα τους και την συμπεριφορά τους «δημιούργησαν» τη Χρυσή Αυγή, αυτοί έπρεπε να δράσουν.

Κι έδρασαν. Καθυστερημένα, αλλά έδρασαν. Στο όνομα άλλων πολιτικών συμφερόντων, κυρίως για να σώσουν τα τομάρια τους. Για να φανούν εθνοσωτήρες και να μας κάνουν να ξεχάσουμε την άθλια κατάστασή μας, που εκείνοι, οι ίδιοι μας δημιούργησαν και συνεχίζουν ακόμα να το κάνουν. Για να κοκορεύεται ο κύριος Σαμαράς ότι κατάφερε να «μπουζουριάσει» τον φασισμό!

Μα πόσο αστείοι είναι, για όνομα του Θεού. Όλα λοιπόν είναι ένα καλοστημένο κόλπο; Θα πληρώσουν κάποια στιγμή όσοι έφταιξαν; Θα τους μπουζουριάζει κανένας αυτούς; Θα τιμωρηθούν; Ή θα συνεχίσουν να δρουν και να καταστρέφουν ανενόχλητοι τη χώρα μας κι εμάς;

Αν είχαν τσίπα πάνω τους, θα τους έβλεπες έναν-έναν να δηλώνουν παραίτηση. Θα ήταν το λιγότερο που θα μπορούσαν να κάνουν. Μα ούτε τσίπα δεν έμεινε πια… Πώς την καταντήσαμε έτσι την Ελλάδα μας ρε;…

Κατάλαβες τώρα γιατί κατέστρεψαν μεγάλες υγιείς ελληνικές βιομηχανίες (ΙΖΟΛΑ, ΠΙΤΣΟΣ, ΕΣΚΙΜΟ, ΠΕΙΡΑΪΚΗ ΠΑΤΡΑΙΚΗ, AΙΓΑΙΟ, ΧΡΩΠΕΙ, ΠΥΡΚΑΛ) και έκαψαν σε διάστημα 2 μηνών μεγάλα ελληνικά πολυκαταστήματα (ΜΙΝΙΟΝ, ΚΑΤΡΑΝΤΖΟΣ ΣΠΟΡ, ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΚΛΑΟΥΔΑΤΟΣ);

Για να βρουν άνετα χώρο, χωρίς προσπάθεια, τα δικά τους μπακάλικα που διαφορετικά δεν θα μπορούσαν να μπουν στην ελληνική αγορά...

Κατάλαβες τώρα γιατί σου δίνανε τζάμπα κάρτες οι τράπεζες;

Για να σου πάρουντο πατρικό σου. Δεκάρα δεν δίνανε για τις δόσεις σου. Με χαρτιά τυπωμένα σου πήραν και σου παίρνουνε το σπίτι, το χωράφι, το μαγαζί.

Κατάλαβες τώρα γιατί σε χώσανε στο χρηματιστήριο;

Όταν ένας πρωθυπουργός τής χώρας προέτρεπε τον απλό κόσμο να βάλει το κομπόδεμά του στο στημένο παιγνίδι τού χρηματιστηρίου, δεν εννοούσε ακριβώς τις παραγωγικές επενδύσεις, αλλά τον τζόγο.

Κατάλαβες τώρα ότι κάποιοι γίνανε πάμπλουτοι σε μια νύχτα ανταλλάσσοντας τον πλούτο σου,τον ιδρώτα σου, με αέρα;

Κατάλαβες τώρα γιατί γουστάρουν τόσο την... "ελεύθερη αγορά";

Για να κλείσει ο μπακάλης τής γειτονιάς και να στέλνεις τον κόπο σου στα μεγαλομπακάλικα τής Γερμανίας. Σε βγάλανε, ψαράκι, από τη γυάλα σου και στη συνέχεια σε πέταξαν στον ωκεανό με τα σκυλόψαρα, που έχουντους δικούς τους κανόνες... διατροφής.

Κατάλαβες τώρα γιατί αγαπάνε τους "μη νόμιμους μετανάστες" τόσο πολύ οι εκλεγμένοι «αλήτες» μας; Για να κάνουν με τη δυστυχία εκείνων κι' εμάς δυστυχισμένους.

Κατάλαβες τώρα, ψαράκι, πόσο αξίζει η γυάλα σου; Γιατί αυτή είναι η καλύτερη γωνιά στον κόσμο - το καλύτερο οικόπεδο - και την κοστολογούν μόλις 300 δις συμπεριλαμβανομένων και των...αρχαιοτήτων.

Κατάλαβες τώρα γιατί αλλάζουν το ονοματάκι στην Εθνική σου Οδό; Θέλεις 20 ευρώ πλέον για να πας από Αθήνα στη Θεσσαλονίκη χρησιμοποιώντας την Εθνική σου Οδό, ενώ ήταν υποχρέωση τού κράτους να την κατασκευάσει και όχι να την ξεπουλήσουν στον κάθε "όμορφο" που παριστάνει τον... εργολάβο.

Κατάλαβες τώρα γιατί σου πουλάνε φθηνά τα... χαζοκούτια; Για να σε κάνουν να τρως κουτόχορτο στα λιβάδια των... σήριαλς. Για να σε πετάνε μπαλάκι από τη μεσημεριανή χαζοβιόλα στον απογευματινό πληρωμένο. Να σου κάνουν με το ζόρι ''φιλική'' γλώσσα τα ... Τουρκικά !!! Από το πρωί μέχρι το βράδυ μια θλιβερή παρέλαση υπερεκτιμημένων "τίποτα", με καμιά ειδικότητα, στον αέρα.

Κατάλαβες τώρα γιατί σ' έδιωξαν από το χωριό και από τη γη σου, δίνοντάς σου μια θέση στο... "δημόσιο"; Για να τα δώσουν δωρεάν στους νέους... "εποίκους".

Κατάλαβες τώρα γιατί πρέπει το ζευγάρι να δουλεύει σε δυο δουλειές, ενώ ο παππούς θα πρέπει να δουλεύει ακόμα και στα... 70 του; Για να μεγαλώνουν τα παιδιά μόνα τους χωρίς κανένα προσανατολισμό και αρχές. Για να χαθεί η «καταραμένη» φυλή σου. Τούτο το ξέρουν πολύ καλά και γι' αυτό προωθούν την... υπογεννητικότητα.

Κατάλαβες τώρα γιατί πετσόκοψαν κάθε ευεργετική διάταξη για τους πολυτέκνους;
Για να ενισχυθεί η υπογεννητικότητα κατακρεούργησαν όσες ευνοϊκές φορολογικές διατάξεις είχαν θεσπισθεί για τους πολυτέκνους, έκοψαν την δυνατότητα που είχαν όσα παιδιά τους περνούσαν σε ΑΕΙ-ΤΕΙ μακριά από τον τόπο κατοικίας τους να μεταγράφονται σε Ίδρυμα της πόλης τους, κ.λ.π., κ.λ.π.

Κατάλαβες τώρα γιατί στη Βουλή δεν μπαίνει κανένας σοβαρός άνθρωπος;
Επειδή αυτός δεν θέλει ν' ανήκει στον θίασο των 300 που προδιαγράφουν οι κομματικές λίστες, τις οποίες συντάσσουν κυρίαρχα οι ντόπιοι τοποτηρητές της παγκοσμιοποίησης μαζί με τις "άγιες οικογένειες" του τόπου. Έτσι, στο θέατρο που λέγεται... Βουλή, δεν θα βρείτε σήμερα σχεδόν κανέναν από τους λαμπρούς Έλληνες διανοητές και επιστήμονες, επειδή δεν είναι... θεατρίνοι.

Κατάλαβες τώρα γιατί φούσκωσαν το δημόσιο χρέος και σε έβριζαν τεμπέλη;

Κατάλαβες τώρα γιατί τα κάνουν όλ' αυτά;

Επειδή είναι υπεύθυνοι για τον κάθε ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ...ΓΕΝΝΗΘΕΙ, για την κάθε ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ...ΓΕΝΝΗΘΕΙ.

Γιατί δεν θέλουν άλλους Έλληνες σ' αυτόν τον τόπο.

Ούτε στο γένος, ούτε στη σκέψη.


Επιμέλεια: www.logiosermis.net
Πληροφορίες απο aixmi και logiosermis.net φώτο απο το περιοδικό Unfollow

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top