Select Menu

Η εξεταστική επιτροπή της Βουλής που διερευνά την υπόθεση των δομημένων ομολόγων παραδίδει το απόγευμα της Δευτέρας ή το αργότερο το πρωί της Τρίτης το πόρισμά της. Σύμφωνα με πληροφορίες, το ΠΑΣΟΚ αναμένεται να παραπέμψει τους Π.Δούκα και Σ.Τσιτουρίδη, ενώ θα αποδίδει πολιτικές ευθύνες στους Γ.Αλόγοσκούφη και Ευ.Μεϊμαράκη.

Υπό τον φόβο, ωστόσο, να επαναληφθεί το φαινόμενο των διαρροών που σημειώθηκε κατά την ψηφοφορία για το σκάνδαλο του Βατοπεδίου, όπου τουλάχιστον 20 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ δεν ψήφισαν υπέρ της παραπομπής δύο πρώην υπουργών, ο πρόεδρος της εξεταστικής Χρ.Πρωτόπαπας προγραμματίζει διαδικασία ιδιαίτερης ενημέρωσης όλων των βουλευτών του κυβερνώντος κόμματος κατά την οποία θα μοιραστεί και επεξηγηματικό κείμενο, πέραν του πορίσματος.

Υπέρ της παραπομπής των δύο πρώην υπουργών για ποινικές ευθύνες φαίνεται ότι κινείται και ο εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Αριστεράς Ν. Τσούκαλης. Ανοιχτό το ενδεχόμενο αφήνουν και οι εκπρόσωποι του ΚΚΕ Β.Νικολαΐδου και του ΣΥΡΙΖΑ Β.Μουλόπουλος, οι οποίοι θα οριστικοποιήσουν τη θέση τους κατά την τελευταία συνεδρίαση της επιτροπής, τη Δευτέρα.

Ο βουλευτής του ΛΑΟΣ Ηλ.Πολατίδης έχει κάνει λόγο για ποινικές ευθύνες, ωστόσο έχει σημειώσει ότι ενδεχομένως τα αδικήματα έχουν παραγραφεί.



Newsroom ΔΟΛ με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top