Select Menu


Τρομερή ευαισθησία που αγγίζει τα όρια της κοροϊδίας επιδεικνύει μερίδα της Δικαιοσύνης, του πολιτικού κόσμου και βεβαίως των media, μετά τις δηλώσεις του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη περί ύπαρξης παραδικαστικού κυκλώματος στους κόλπους της Δικαιοσύνης.

Όπως είπε ο Υπουργός Υγείας: «υπάρχει ένα μεγάλο θέμα με τη δικαιοσύνη. Ένα πολύ μεγάλο μέρος των δικαστών και πρέπει να μπει νέο αίμα σε αυτό το σώμα, ένα πολύ μεγάλο μέρος των δικαστών, για να το πω κομψά, έχει δεσμεύσεις ή τέλοσπαντων να το πω λιγότερο κομψά είναι στο παραδικαστικό κύκλωμα του παρόντος ή του παρελθόντος».

Οι δηλώσεις του προκάλεσαν την αντίδραση του υπ. Δικαιοσύνης, ο οποίος τον «άδειασε» με παρέμβασή του στη Βουλή δηλώνοντας ότι η κυβέρνηση και ο ίδιος εμπιστεύονται τη Δικαιοσύνη!

Στο ίδιο μήκος κύματος στις "απαράδεκτες" δηλώσεις του Αναπληρωτή Υπουργού Υγείας Π. Πολάκη περί παραδικαστικών κυκλωμάτων κινείται και η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων (πηγή), η οποία μάλιστα ζητά την παρέμβαση του Προέδρου της Δημοκρατίας, ενώ κατεπείγουσα προκαταρκτική έρευνα παρήγγειλε η Εισαγγελία του Αρείου Πάγου!!

Μέχρι σήμερα χλεύαζα και γελούσα με τον Πολλάκη. Αλλά εδώ έχει δίκιο, και χλευάζω όλους αυτούς και όλα τα κόμματα που χυδαία και υποκριτικά του επιτίθενται. 

Υποκριτές και φαρισαίοι, ώστε όλα καλά στο βρωμερο χώρο της δικαιοσύνης;

Γιατί είναι λίγο "παράξενο" πως μετά απο 40 χρόνια αρπαγής, λαμογιάς, διασπάθισης δημοσίου χρήματος, αμέτρητης λίστας σκανδάλων απο τις κομματικές συμμορίες και φυλακή να είναι μόνο ο Άκης! 

Μέχρι και πρώην πράκτορες της ΕΥΠ, που προβαίνουν σε επίσημες καταγγελίες (διαβάστε εδώ), για βρώμικες offshore υπουργών, για παρεμπόριο καρτών Schengen Visa στην Τουρκία από τις Ελληνικές Προξενικές Αρχές, για παροχή πληροφοριών προς "τρίτους" απο τον διοικητή της ΕΥΠ και πολλά ακόμη, αλλά στην Εισαγγελεία Αρείου Πάγου δεν τους δίνουν πρωτόκολλο παραλαβής!

Ιδού και οι αποδείξεις...



Η επιλεκτική ευαισθησία της κας Ευτέρπης Κουτζαμάνη είναι πρωτοφανής! 

Η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου στη δύση πια της καριέρας της, αφού έχει ήδη ανακοινωθεί η αντικατάστασή της επιδεικνύει διάθεση διερεύνησης των καταγγελομένων από τον Παύλο Πολάκη όταν σε πλείστες άλλες περιπτώσεις - όπως στα παραπάνω καταγγελόμενα - στο παρελθόν έχει αδιαφορήσει! 

Ακόμη ενα χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα Βγενόπουλου για τον οποίο -και πάντοτε σε σχέση με το πώς η Δικαιοσύνη έχει χειριστεί υποθέσεις που τον αφορούν-, η Κουτζαμάνη δεν έχει επιδείξει τον ίδιο ζήλο.


Κατα τα άλλα, είναι προφανές ότι έχουμε την καλύτερη δικαιοσύνη στην Κολομβία των Βαλκανίων!

Επιμέλεια: www.logiosermis.net

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top