Select Menu


Απέκλεισε το κούρεμα του ελληνικού χρέους ο Γάλλος υπουργός Οικονομικών Μισέλ Σαπέν μιλώντας σε Γάλλους δημοσιογράφους στην Αθήνα.

"Το λέμε πάντα ότι δεν μπορούμε να αποδεχθούμε την μείωση στην ονομαστική αξία του ελληνικού χρέους (κούρεμα)" έγραψε ο Charlotte Stiévenard , ανταποκριτής του RFI και του Medi1 στην Αθήνα.


"Λέμε πάντα ότι οι ευρωπαϊκές χώρες δεν μπορούν να δεχθούν μια μείωση της ονομαστικής αξίας του χρέους. Πρέπει να προχωρήσουμε σε αναδιάρθρωση του χρέους" έγραψε ο Fabien Perrier.


Όσα δήλωσε ο  Γάλλος υπουργός Οικονομικών, έρχονται σε πλήρη ταύτιση με όσα δήλωσε η Κριστίν Λαγκάρντ και το ΔΝΤ πριν δύο μήνες περίπου όπως είχαμε αποκαλύψει εδώ:



Για ποια επιτυχία λοιπόν μας μιλάει ο κ.Τσίπρας και μάλιστα συγκινημένος;


Η "αριστερή" τρόικα εσωτερικού μας δουλεύει ξετσίπωτα μέσα στα μούτρα μας!!

Περιμένουμε να δούμε, λοιπόν, πώς θα κρίνει ο «πιο έξυπνος λαός του κόσμου» τους χαρτοπαίκτες της πολιτικής και τις διάφορες μαγκιές τους. Κατά τα λοιπά περί επενδύσεων και νέων θέσεων εργασίας ουδείς λόγος. Αυτά είναι αλλού παπά ευαγγέλιο, μπροστά στη στρατηγική «ιδιοφυΐα» του Τσίπρα.

Επιμέλεια: www.logiosermis.net

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top