Select Menu


Όπως είχε δηλώσει ο αείμνηστος μέγας ζωγράφος μας και θυμόσοφος Γιάννης Τσαρούχης στην Ελλάδα είσαι ό,τι δηλώσεις.

Κανάλια, εφημερίδες και κατασκευαστές προσέλαβαν άνεργους αλουμινάδες τους έδωσαν τα κατάλληλα εργαλεία, πένσες, πρέσες και τανάλιες, μια ανεμόσκαλα για την αναρρίχηση και γράσο, τους ονόμασαν "Αλουμινάτοι" τους μπάσανε στη Βουλή και υποστήριξαν πως πρόκειται για μεγάλους πολιτικούς που θα σώσουν την Ελλάδα.

Το αλουμίνιο καθώς θα γνωρίζετε είναι ένα ελαφρύ και εύκαμπτο μέταλλο που με κατάλληλους χειρισμούς σε επιδέξια χέρια, παίρνει και εξυπηρετεί τη μορφή που επιδιώκεις.

Ακολουθώντας τη συνταγή που πήρανε από τον Τσαρούχη, πολλοί ακαμάτιδες και τεμπέληδες "Αλουμινάτοι" δήλωσαν πως είναι πολιτικοί, άλλοι εκ' κληρονομικότητας και άλλοι ως επίκτητοι που έγιναν πολιτικοί κολλώντας αφίσες και κάνοντας αντικυβερνητικές απεργίες, όποιοι κι' αν είναι στην κυβέρνηση όποιοι κι' αν είναι στην αντιπολίτευση.

Έτσι γέμισε η ελληνική βουλή με πένσες για να τ' αρπάζουν, με πρέσες για να πιέζουν και να ψηφίζονται νομοσχέδια ευνοϊκά υπέρ αυτών που τους ανέδειξαν ή τους εκβιάζουν και τανάλιες για να ξεδοντιάζουνε τους φορολογούμενους με ασήκωτους φόρους για να εξοικονομηθούν τα πολλά δις που τρώνε οι καναλάρχες, οι εκδότες, οι κατασκευαστές αλλά και τα κόμματά τους .

Είναι γνωστό πως όλοι οι φελλοί επιπλέουν στην επιφάνεια του νερού και κατά τη γνώμη μου το ίδιο συμβαίνει και με τους πολιτικούς.

Μόνο οι ελαφρείς σε ικανότητες που δεν σέβονται τον εαυτό τους, υπόσχονται ανεφάρμοστα προγράμματα λέγοντας ψέματα στους ψηφοφόρους. Καταφέρνουν έτσι να υφαρπάξουν την ψήφο τους και μετά άντε τρέχα γύρευε, κοιτάνε από την άλλη μεριά και σφυρίζουν κλέφτικα.

Εάν κάποιος πολίτης με γνωστικό και επιστημονικό βάρος και πατριώτης θελήσει να ασχοληθεί με την πολιτική, είναι σίγουρο πως κανένα μέσο επικοινωνίας δεν πρόκειται να τον υποστηρίξει, αντιθέτως θα τον ειρωνευτούν, θα τον διαβάλλουν και θα πάει σούμπιτος στον πάτο.

Είπαμε πως μόνο οι φελλοί επιπλέουν και δυστυχώς πιστεύουν πως είναι οι πεφωτισμένοι να κυβερνήσουν τη χώρα και τον κόσμο όπως οι Ιλουμινάτοι (πεφωτισμένοι) της Λέσχης Μπίλτερμπεργκ.

Όποιας πολιτικής απόχρωσης κυβέρνηση και να διαλέξει ο πολίτης, αυτή θα βολέψει τα δικά της παιδιά για να τα έχει υπόδουλα, αυτά και τους συγγενείς τους και την νύφη την πληρώνουμε εσύ κι' εγώ.

Η Βουλή σήμερα είναι γεμάτη από πράκτορες, αριβίστες, απατεώνες, κλέφτες, ιδεοληπτικούς και γραφικούς.

Στην πολιτική εξουσία σήμερα βρίσκονται άνθρωποι που κυκλοφορούν με το κόκκινο γαρίφαλο της επανάστασης στο πέτο και ξέχασαν πως είναι πλέον κυβέρνηση και όχι αντιπολίτευση.

Εάν κάποιος έχει αντίρρηση πως δεν είναι έτσι τα πράματα ας μου το πει.

Πώς να έχουμε ελπίδα ό,τι κάποια στιγμή θα αλλάξουν τα πράματα γενικώς, όταν βλέπουμε πως και τα τελευταία κάστρα που πάνω τους βασίζαμε τις ελπίδες μας, έχουν κι' αυτά ακολουθήσει τον γενικό ξεπεσμό των αξιών στην Ελλάδα!

Όταν όπως διαβάζουμε η Δικαιοσύνη βρίθει από δικαστές υποτελείς στα πολιτικά κόμματα και στα σπλάχνα της κυκλοφορούν παραδικαστικά κυκλώματα, πού θα βρεί αποκούμπι ο αδικημένος λαός;

Όταν η στρατιωτική ηγεσία δεν μπορεί να πει όχι στην πολιτική, (Ίμια) τι ελπίδα να έχουμε πως θα κρατήσουμε τα εδάφη που με τόσο αίμα διατήρησαν οι πρόγονοί μας και πως θα σταθούμε με αξιοπρέπεια και το κεφάλι ψηλά;

Τελευταίο αποκούμπι κάθε πικραμένου είναι η ορθόδοξη εκκλησία που κρατάει τους Έλληνες ενωμένους για εκατοντάδες χρόνια.

Τελευταία όμως έχουνε πλακώσει δεκάδες αιρέσεις, από Ιεχωβάδες, Ευαγγελιστές, Μορμόνους, γκουρούδες και ένα σωρό άλλες που επιδιώκουν σιγά σιγά την άλωσή της αποσπώντας τούς οπαδούς της.

Μέσα όμως στην Ι.Σ. υπάρχουν έξαλλοι δεσποτάδες που ξεστομίζουν κατάρες και θυμίζουν Μεσαίωνα και Ιερά εξέταση.

Άλαλα τα χείλη των ασεβών...

Και οι πεφωτισμένοι "Αλουμινάτοι" των κομμάτων βγαίνουν στα παράθυρα των καναλιών, σκυλοτρώγονται και ρίχνει ό ένας στον άλλο τις ευθύνες της κατάντιας μας χωρίς ίχνος ντροπής.

Αλλά και εμείς οι ψηφοφόροι θα πάμε να δώσουμε πάλι την ψήφο μας χωρίς ντροπή, στον ήδη δοκιμασμένο και αποδειχθέντα άχρηστο, γιατί δεν βρίσκουμε άλλο καλλίτερο πολιτικό να ψηφίσουμε.

Αυτή η κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ μας έχει βάλει πέντε μέτρα κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας και αναπνέουμε με καλαμάκι και έρχεται η Ν.Δ. και μας υπόσχεται πως θα μας ανεβάσει στα τρία μέτρα αντί τα πέντε.

Πίνουμε από την πηγή της Κίρκης το νερό της λήθης και ξεχάσαμε πως είμαστε άνθρωποι και όχι γουρούνια.

Θεόφιλος Αιγινήτης
Ζωγράφος - Συγγραφέας
http://theofilouerga.gr/

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top