Select Menu


Η Τουρκία απειλή την Ευρωπαϊκή Ένωση, πως αν δεν της δώσει κάποια δις ευρώ και βίζα στους υπηκόους της για ελεύθερη διακίνηση στην Ευρώπη, θα γεμίσει τα Ελληνικά νησιά με εκατομμύρια μετανάστες.

Όλοι αυτοί οι φιλεύσπλαχνοι που τους λαθρομετανάστες τους αποκαλούν αδέρφια τους και τους βαφτίζουν όλους πρόσφυγες, δεν καταλαβαίνουν πως ο Ερντογάν τους χρησιμοποιεί ως εκστρατευτικό σώμα για την κατάληψη της Ελλάδας και κατ' επέκταση της Ευρώπης;

Με το να κανακεύουμε τους εισβολείς και να παρακαλάμε τον Ερντογάν να σταματήσει να στέλνει τα λεφούσια του στην Ευρωπαϊκή μεριά του Αιγαίου δε δίνεται λύση στο πρόβλημα.

Δεν βλέπουν όλοι αυτοί που κανακεύουνε τους λαθρομετανάστες πως οι περισσότεροι από δαύτους στα κέντρα που τους ταΐζουμε από το υστέρημά μας, είναι κακοποιοί, βιαστές, λαθρέμποροι, νταβατζήδες και κατάσκοποι;

Αλληλοσκοτώνονται για το ποιός θα επικρατήσει στον υπόκοσμό τους και στέλνουμε τα ελληνόπουλα που καταταγήκανε από ανάγκη στα σώματα ασφαλείας να τους εμποδίσουν να σκοτωθούνε!

Αφήστε τους να σκοτωθούν αφού το θέλουν, όσο λιγότεροι κακοποιοί τόσο καλλίτερα γι' αυτούς που πράγματι έχουν ανάγκη τη βοήθειά μας.

Δεν καταλαβαίνουν πως όλοι αυτοί που στέλνει ο αδίσταχτος Ερντογάν κατά τα μέρη μας, είναι εισβολείς και σαν τέτοιοι πρέπει να αντιμετωπίζονται;

Σε λίγες μέρες, στις 12 Ιουλίου του 1400, ο Μωάμεθ κατέλαβε την Ενετοκρατούμενη Χαλκίδα, που τότε τη λέγανε Νεγρεπόντε λόγω της γέφυρας που ήταν πασαλειμμένη με πίσσα και ένωνε το νησί με την Στερεά Ελλάδα.

Για να πετύχει την εκπόρθηση της Χαλκίδας που περιβαλλόταν με τάφρο, έσπρωχνε δια της βίας τα φουσάτα του να επιτίθενται συνεχώς και ας σκοτωνόντουσαν αμέτρητοι από δαύτους .

Γέμισε η τάφρος με πτώματα Σαρακηνών Βασιβουζούκων,(άτακτοι του τουρκικού στρατού) που πάνω τους πατούσαν οι επόμενοι για να μπορέσουν να πλησιάσουν τα τείχη και να καταλάβουν τη Χαλκίδα.

Η απώλεια ανθρώπων δεν τον ένοιαζε αρκεί να πετύχαινε το σκοπό του, όπως δεν νοιάζει τον σημερινό σουλτάνο της Τουρκίας αν γεμίσει το Αιγαίο πτώματα, αρκεί να αρπάξει μερικά ελληνικά νησιά με την ανοχή των ευρωπαίων.

Ο Αμερικανός πρόξενος το 1922 αποκάλεσε τους Τούρκους Μάστιγα της Ασίας.

Τέτοιοι είναι οι Τούρκοι, διαχρονικοί εγκληματίες και αυτό αποδεικνύεται ακόμα και στις μέρες μας με τον ξεκληρισμό των Κούρδων και την αποστολή μες το καταχείμωνο ορεσίβιων που δεν έχουν ιδέα τι είναι θάλασσα, να τα βγάλουν πέρα με τα αφρισμένα κύματα του Αιγαίου στοιβαγμένοι σε σαπιοκάραβα.

Με το πολιτιστικό υπόβαθρο που διαθέτουν οι Τούρκοι και γενικότερα οι Μουσουλμάνοι που έρχονται στην Ευρώπη, θα έρθει σύντομα η ώρα που οι φιλεύσπλαχνοι θα βλαστημήσουν την ώρα και τη στιγμή που τους δέχτηκαν κοντά τους, αλλά θα είναι πια αργά.

Για ρίξτε μια ματιά στην Ευρώπη που τις σφαγές και τις ανατινάξεις τις κάνουν δικοί τους υπήκοοι δεύτερης και τρίτης γενιάς μουσουλμάνοι που ζουν παρέα με τους Οθωμανούς στις ευρωπαϊκές πόλεις.

Για τη ράτσα των Τούρκων γράφει ο Οθωμανός ποιητής Νεφ : «Ο Θεός έχει στερήσει την πηγή της γνώσης από τους Τούρκους». Και ο Οθωμανός λόγιος, Χαφίζ Αχμέτ Τσελεμπί είχε γράψει το 1499 αυτές τις πράγματι πολύ χαρακτηριστικές φράσεις, «Μην τύχει και λογιάσεις τον Τούρκο ως άνθρωπο. Αν κατά τύχη βρεθεί ζάχαρη σε χέρι Τούρκου, αυτή μετατρέπετε σε δηλητήριο. Μην θλίβεσαι καθώς αποκεφαλίζεις Τούρκο. Και πατέρας να' ναι μην διστάσεις να σκοτώσεις τον Τούρκο».

Θεόφιλος Αιγινήτης
Ζωγράφος - Συγγραφέας
http://theofilouerga.gr/

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top