Select Menu


Όταν ήμουν νέος φιλοδοξούσα να γίνω Δεσπότης.

Ναι δεσπότης, γι' αυτό πήγαινα στο κατηχητικό και διάβαζα μετά μανίας την Αγία Γραφή, για να βρώ την αλήθεια στο λόγο του Θεού.

Όσο πιο πολύ τη διάβαζα και περνούσαν τα χρόνια άρχιζα να καταλαβαίνω ότι αυτό που ονόμαζαν θεόπνευστο βιβλίο δεν ήταν καθόλου θεόπνευστο, αλλά ένα βιβλίο που περιέγραφε εγκλήματα, αδελφοκτονίες, απάτες, αιμομιξίες, κοπρολαγνείες, κανιβαλισμούς και δολοφονίες μικρών παιδιών που τα πιάνανε από τα πόδια και κοπανάγανε το κεφάλι τους πάνω σε πέτρες.

Τα έκαναν όλα γης Μαδιάμ και όλα αυτά τα εγκλήματα τα έκαναν με τις οδηγίες του Θεού τους Γιαχβέ.

Ήταν θέλημα θεού διαβάζεις στην Α.Γ, το πρόσταξε ο Γιαχβέ.

Για τους λόγους αυτούς που άλλα περίμενα και άλλα βρήκα, η Αγία Γραφή μου έγινε απεχθής.

Εάν με ρωτήσει κάποιος εάν πιστεύω πως ο Βούδας γεννήθηκε από ένα λωτό όπως λένε οι Βουδιστές, το λιγότερο θα ήταν να τον θεωρήσω τρελό.

Κι' όμως και άλλοι πιστεύουν πως ο δικός τους Θεός γεννήθηκε από ένα κρίνο.

Δόγμα που δεν δικαιούσαι να το αμφισβητήσεις.

Αφού δεν έγινα Δεσπότης, έγινα ένας απλός πολίτης που αγωνίστηκε σε όλη τη ζωή του μακριά από το Δημόσιο να βγάλει το ψωμί του.

Τα χρόνια περάσανε με δυσκολίες , κυβερνήσεις αλλάξανε και ο λαός ήταν τρισευτυχισμένος που επί Αντρέα έφαγε με χρυσά κουτάλια.

Τα χρυσά κουτάλια και τις σπατάλες που έγιναν επί ΠΑΣΟΚ με δανεικά, τις πληρώνουμε τώρα με δάκρυα και αίμα.

Και ήρθε η Δεξιά να μας σώσει, αλλά δεν μπόρεσε λέει γιατί βρήκε καμένη γη.

Και οι δυό αυτές παρατάξεις ληστέψανε με τους παρατρεχάμενούς τους το χρήμα που κυκλοφορούσε στην Ελλάδα και το στέλνανε στις τράπεζες της Ελβετίας ή σε εξωχώριες οφ σορ.

Και καταφθάνει χαρούμενος με ελαφρά πηδηματάκια ένας νέος από το πουθενά και λέει, μη σκάτε εγώ είμαι εδώ και θα σας σώσω.

Και ο κόσμος τον πίστεψε κι' αυτόν όπως όλους τους προηγούμενους και τον έκανε Πρωθυπουργό.

Κι' αυτός όπως ήταν φυσικό βρήκε καμένη γη και πλάκωσε χαμογελαστός τους πολίτες με επαχθείς φόρους.

Αυτός ο νέος που ο λαός πίστεψε σ' αυτόν έκανε το ειδεχθές έγκλημα, να σκλαβώσει την Ελλάδα για 99 χρόνια.

Συνένοχος στο ειδεχθές αυτό έγκλημα εναντίον της Πατρίδας μας είναι δυστυχώς και ο Πάνος Καμένος, το αναγκαίο καλό όπως έλεγε στις τελευταίες εκλογές.

Βρίσκουν δικαιολογία ότι όλα αυτά τα δυσβάσταχτα μέτρα, μας τα επιβάλλουν οι δανειστές. Μα εσείς λέγατε πως θα καταφύγετε στα διεθνή δικαστήρια να καταγγείλετε ως επονείδιστες, καταχρηστικές, απεχθείς και επαχθείς αυτές τις συμφωνίες.

Έτσι δεν έλεγες Πάνο μου, που κοκκίνιζες από ιερή αγανάκτηση στο βήμα της Βουλής όταν ζητούσες την ψήφο μου;

Δέχτηκες να κάνεις το μαϊντανό στην κόκκινη σάλτσα του ΣΥΡΙΖΑ και εσύ ο "πατριώτης" κάθεσαι τώρα δίπλα δίπλα με τον Φίλη με τον Μπαλτά, το Λιάκο, τη Σία τη Μία και το κακό συναπάντημα, με ανθρώπους που ιδεολογία τους είναι πώς θα καταστρέψουν τον ελληνισμό.

Δημιουργήσατε με τον Τσίπρα ένα σουρεαλιστικό δίδυμο, ο ένας με την παντιέρα του αριστερού και εσύ με τη σημαία του δεξιού πατριώτη, ξεπουλήσατε ότι δεν πρόλαβαν οι προηγούμενοί σας, που δεν τόλμησαν να κάνουν, όχι από πατριωτισμό αλλά από φόβο.

Τουλάχιστον αυτούς τους συγκρατούσε ο φόβος, ενώ εσείς ούτε σέβεστε ούτε φοβόσαστε τίποτα. Απ' ότι φαίνεται έχετε την υποστήριξη του Τόμσεν που απαιτεί να έχουν ασυλία οι τσιλιαδόροι του ΤΑIΠΕΔ στη μεγάλη ληστεία της περιουσίας του δημοσίου.

Φέρατε τα κοράκια και αρπάζουν το βιος του Έλληνα και την αρπαγή την βαφτίσατε επένδυση. Ντροπή σας !

Την ανθρωπιά σας την δίνετε απλόχερα στους λαθρομετανάστες και ξεχνάτε πως υπάρχουν και χιλιάδες συνέλληνες που τους αφαιρέσατε το δικαίωμα για ζωή, αφήνοντάς τους χωρίς δουλειά, σπίτι και πίστη πως θα μπορούσαμε να απαλλαγούμε από τους κατακτητές. 99 χρόνια είναι αυτά !

Εσείς οι πολιτικοί διώχνετε τα παιδιά μας που είναι το μέλλον της πατρίδας μας στο εξωτερικό να σπουδάσουν, να βρούνε δουλειά και να κάνουν προκοπή και μείναμε εδώ στην Ελλάδα τα γερόντια και εσείς οι κοτζαμπάσηδες που γίνατε ένα με τον Σόιμπλε τον Κούλη και τον Γεωργιάδη .

Το ειδεχθές έγκλημα το κάνατε εσείς οι απεχθής πολιτικοί, όταν όλοι μαζί σας βάζανε πλάτη και απαιτούσανε συμφωνία πάση θυσία.

Φθάσατε στο σημείο να ζητάτε δανεικά από τους γερμανόφωνους Τέφτωνες και αυτοί σας δουλεύουν ψιλό γαζί και μας πάνε σα χώρα από αξιολόγηση σε αξιολόγηση, από εκταμίευση σε εκταμίευση και από υποδόση σε υποδόση.

Τις καθυστερήσεις δεν τις κάνουν γιατί δε σας έχουν εμπιστοσύνη, αλλά γιατί θέλουν να μας έχουν υποχείριά τους και σκλάβους τους.

Έτσι σκλαβώσατε όλοι μαζί την Ελλάδα για άλλο ένα αιώνα.

Εάν ήσασταν πραγματικοί Έλληνες θα ξέρατε πως αυτός ο τόπος γέννησε εκτός από Εφιάλτες και ανθρώπους που προτιμούσαν μιας ώρας ελεύθερη ζωή παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή και εσείς προτιμήσατε να μας κάνατε υποζύγια του Σόιμπλε και του Ντάισεμπλουμ για 99 χρόνια.

Εφιάλτες, έ εφιάλτες!!!

Allons enfants de la patrie...

Θεόφιλος Αιγινήτης
Ζωγράφος - Συγγραφέας
http://theofilouerga.gr/

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top