Select Menu


Μετά τους Ελεύθερους Επαγγελματίες που φορολόγησαν από το πρώτο ευρώ, αδιαφορώντας για το πως θα επιβιώσουν αυτοί που έβγαζαν 700 ευρώ το μήνα, ήρθε η σειρά να φορολογηθούν και οι μισθωτοί ανάλογα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Εφημερίδας των συντακτών, οι δανειστές στην πρώτη συνάντηση που είχαν με την κυβέρνηση για τις αλλαγές στη φορολογία εισοδήματος φυσικών και νομικών προσώπων, ζήτησαν μείωση του αφορολόγητου ορίου (των 9.550 ευρώ) ως και 50% !

Δηλαδή αφορολόγητο στα 4.500 ευρώ και από εκεί και πάνω θα αρπάξουν ότι μπορούν. 

Θα αρπάξουν ακόμα κι ενάμιση μισθό από τους μεροκαματιάρηδες. 

Εννοείται ότι όσοι φόροι νομοθετούνται ... πρακτικά οριστικοποιούνται δια παντός και πάνω σ' αυτούς προσθέτουν ολοένα περισσότερους φόρους. 

Τα παιδιά από το Λονδίνο, τα γιουσουφάκια των Rothschild...αυτά σπούδασαν...αυτά εφαρμόζουν. 

Γι'αυτό και τους σπρώχνουν στην εξουσία.

Ξέρουν πολύ καλά ότι δεν πρέπει να αγγίζουν Τράπεζες, κερδοσκόπους, καναλάρχες , δικαστές κι εκδότες για να μπορεί να δουλεύει απρόσκοπτα το σύστημα αφαίμαξης.

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top