Select Menu


Μόλις κάποιος καταλάβει την εξουσία, η Δημοκρατία αρχίζει να γίνεται επικίνδυνη ... Αν απειληθεί η κουτάλα τους, διακρίνονται αμέσως οι κυνόδοντες που τόσο καλλιτεχνικά κρύβουν πίσω από ανθρώπινα προσωπεία.

Το σύστημα κατάφερε να μας πείσει ότι μερικά αυστηρά ολιγαρχικά πυραμιδικά σχήματα εξουσίας (της Βουλής, της Δικαιοσύνης και των Σωμάτων Ασφαλείας) που λογοδοτούν σε 5 ανθρώπους , 3 Στοές , 2 Τράπεζες και 2 Πρεσβείες ... είναι ότι καλύτερο μπορεί να πετύχει ένας λαός για το συμφέρον του... Και φυσικά αυτό δεν ισχύει. 

Πρόκειται για ένα πολύ καλά μελετημένο μοντέλο διακυβέρνησης που έστησαν οι ξένοι νταβατζήδες στην Ελλάδα ... το οποίο «αρμέγει» συστηματικά τον ιδρώτα των Ελλήνων με νομότυπο τρόπο μέσω του οποίου θησαυρίζουν και οι ξένοι και οι ελληνόφωνοι πράκτορές τους χωρίς την παραμικρή αντίδραση. 

Όλα τα κόμματα ανεξαιρέτως και διαχρονικά προστάτευσαν ως κέρβεροι τα εξωφρενικά προνόμια της Τράπεζας της «Ελλάδας». Και οι ξένοι νταβατζήδες φρόντισαν να έχουν και οι πολιτικοί μερίδιο από τις σάρκες των Ελλήνων.

Τα θύματά τους εξακολουθούν να εμπιστεύονται και να στηρίζουν τον μηχανισμό ο οποίος περιστασιακά εξασφαλίζει κάποια προνόμια και μικρά ρουσφέτια σε ανθρώπους της βάσης που μπορεί να είναι χρήσιμοι για την εύρυθμη λειτουργία του συστήματος.

Αυτό είναι πρακτικά το σύστημα. Το σύμπλεγμα ξένων και ντόπιων συμφερόντων που επωφελούνται αναξιοκρατικά από την υπόλοιπη μάζα που δεν έχει δυνατότητα επιλογής ή αντίδρασης.

Αυτός ο μηχανισμός αφαίμαξης είναι πρακτικά αυτόνομος , αυτοσυντηρούμενος οικονομικά και χαίρει συναίνεσης και νομιμοποίησης από εμάς που τον τροφοδοτούμε με αίμα υπό την απειλή προστίμων, προσωποκράτησης κλπ.

Δεν είναι κάτι που στήνεται εύκολα και ειδικά τώρα που θα ξεπουλήσουν σπίτια και χρυσοπληρωμένη κρατική περιουσία ... απαιτούνται οι γνώσεις εξειδικευμένων εταιριών.


Μία από αυτές που θα συμμετέχει και στο ξεπούλημα των Κόκκινων Δανείων είναι και η Alvarez & Marshal που παρέχει ακριβώς αυτές τις υπηρεσίες...
  • Δημιουργία Συναίνεσης: Θα μας κάνουν να πανηγυρίζουμε την ώρα που μας παίρνουν και τα σπίτια.
  • Εγκαθίδρυση αυτόνομων οργανισμών: Θα ξεπουλιέται το Σύμπαν και θα περισσεύουν λεφτά για τους διαχειριστές του ξεπουλήματος αλλά και για τους απατεώνες της Δημοσιογραφίας που θα βοηθούν στη δημιουργία ...συναίνεσης. 
Ο μηχανισμός εξαγωγής πλούτου θα λειτουργεί αυτόνομα χωρίς την παρέμβαση των ξένων γιατί απλά οι ντόπιοι πράκτορες θα έχουν μερίδιο από τη μεγάλη ληστεία και θα φροντίζουν για την εύρυθμη λειτουργία του μηχανισμού όπως ακριβώς κάνουν για τον μηχανισμό αφαίμαξης που λέγεται «Τράπεζα της Ελλάδος» .

Ο Σάλλας (που "ρύθμισε" όλα τα δάνεια του ΠΑΣΟΚ!)...ήδη βάφτισε τον ερχομό των αρπακτικών που θα κερδοσκοπήσουν με τα κόκκινα δάνεια των κατεστραμμένων Ελλήνων ... «ανάκτηση ελπίδας για την Ελλάδα». 


Και φυσικά δεν θα δεχτεί ούτε επίθεση, ούτε κριτική από κανέναν ...γιατί τα ΜΜΕ συντηρούνται από τις Τράπεζες. Ακόμα κι ο «αντισυστημικός» Λάκης έχει απευθείας ανάθεση διαφήμισης από την Πειραιώς.


Σ.Σ.

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top