Select Menu


Πάει και το παράλληλο πρόγραμμα, από ό,τι φαίνεται, αφού, σύμφωνα με πληροφορίες, η κυβέρνηση το αποσύρει άρον-άρον, μετά την αντίδραση των δανειστών.

Οι δανειστές αντέδρασαν έντονα και άμεσα, αμέσως την κατάθεση, μόλις χθες του «παράλληλου» προγράμματος της κυβέρνησης και ζήτησαν είτε την απόσυρσή του, είτε την παρουσίαση ισοδύναμων, καθώς, όπως υποστηρίζουν, το πρόγραμμα αυτό θα είχε δημοσιονομικό αντίκτυπο.

Σύμφωνα με το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ, η απόφαση της απόσυρσης ελήφθη μετά από σύσκεψη των κυρίων Τσακαλώτου και Δραγασάκη. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως το πρόγραμμα μπορεί να επανέλθει, το νέο έτος, μετά όμως από συνεννόηση με τους δανειστές (σ.σ. DP: το… ζήσε Μάη μου, το έχουν ακούσει ποτέ;).

Ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Γ. Χουλιαράκης ενημέρωσε σχετικά το Eurogroup, ενώ έχει ενημερωθεί και η επιτροπή προέδρων της Βουλής για να τροποποιηθεί το πρόγραμμα του Σώματος.

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top