Select Menu

8882608

Η διάσημη ηθοποιός Κίρα Νάιτλι συμμετείχε σε μια σοκαριστική διαφημιστική καμπάνια ευαισθητοποίησης του κοινού σχετικά με την ενδοοικογενειακή βία, η οποία πραγματοποιήθηκε για τη Μη Κυβερνητική Οργάνωση «Women’s Aid».

«Ήθελα να λάβω μέρος σε αυτή εκστρατεία για την ενίσχυση των γυναικών, διότι ενώ υπάρχει ενδοοικογενειακή βία σε κάθε κοινωνική τάξη, σπάνια ακούμε για αυτή», δήλωσε η ηθοποιός σε συνέντευξή της. Στη σποτ διάρκειας δύο λεπτών, βλέπουμε την ηθοποιό να επιστρέφει στο σπίτι της αργά το βράδυ μετά τη δουλειά. Μπαίνοντας μέσα αντικρίζει τον καθρέφτη της εισόδου σπασμένο και σταγόνες αίματος στο πάτωμα. Αφήνει αγχωμένη τα κλειδιά της, χωρίς να καταλαβαίνει τι έχει συμβεί και πηγαίνει στην κουζίνα.

Τότε εμφανίζεται ο σύντροφός της, ο οποίος έχει αίμα στο χέρι του και αρχίζει να την επιτίθεται λεκτικά κατηγορώντας την, ότι τον απατά. Στη συνέχεια αρχίζει να τη χτυπά ανελέητα, αρχικά στο πρόσωπο, και μετά τη ρίχνει κάτω και την κλωτσά δίχως οίκτο. Όσο απομακρύνεται ο φακός αποκαλύπτεται ότι ο χώρος που διαδραματίζεται η σκηνή είναι ένα άδειο κινηματογραφικό στούντιο.

Η διαφήμιση τελειώνει με την Κίρα Νάιτλι πεσμένη στο πάτωμα να ουρλιάζει και στην οθόνη εμφανίζεται το εξής μήνυμα: «Δεν ήρθε η στιγμή κάποιος να πει CUT;» Σύμφωνα με τα πρόσφατα στατιστικά στοιχεία, μία στις τέσσερις γυναίκες έχει υποστεί ενδοοικογενειακή βία κατά τη διάρκεια της ζωής τους, ενώ δύο γυναίκες την εβδομάδα θανατώνονται από τον νυν ή πρώην σύντροφό τους. Επίσης, η πλειοψηφία των κακοποιημένων γυναικών υφίστανται βία οποιασδήποτε μορφής επί δέκα έτη και άνω ενώ το 28% των γυναικών που είχαν υποστεί βία σε παρελθοντικές σχέσεις, παραµένουν θύµατα βίας στην παρούσα σχέση τους.

Δείτε το βίντεο :




mixanitouxronou.gr

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top