Select Menu


Έγγραφα που υποκλάπησαν απο τους σέρβερ του ιδρύματος Κλίντον (Clinton Foundation) αποκαλύπτουν την σχέση των μεγάλων χρηματοδοτών του Δημοκρατικού κόμματος και της Χίλαρυ Κλίντον με την κρατική βοήθεια που λαμβάνουν οι τράπεζες και οι επιχειρήσεις! 

Σύμφωνα με το RT, o xάκερ με το ψευδώνυμο “Guccifer 2.0,” δημοσίευσε τα επίμαχα έγγραφα το απόγευμα της Τρίτης.

Μάλιστα ο φάκελος με το μεγαλύτερο ενδιαφέρον έχει την ονομασία «Πλήρωσε για να παίξεις» - «Pay to Play.»


«Χάκαρα τον σέρβερ του Clinton Foundation και κατέβασα εκατοντάδες χιλιάδες έγγραφα και βάσεις δεδομένων με δωρεές» αναφέρει χαρακτηριστικά ο χάκερ στο μπλόγκ του. «Η Κλίντον και το επιτελείο της δεν ασχολούνται κάν με την ασφάλεια και την προστασία των δεδομένων τους» συνέχισε.

Ο «Guccifer 2.0» ισχυρίζεται πως σε ένα απο τα έγγραφα που απόκτησε πρόσβαση, εμφανίζεται μια λίστα απο μεγάλες τράπεζες, επενδυτικά funds και επιχειρήσεις που "δωρίζουν" ένα ποσοστό απο την κρατική βοήθεια TARP (Troubled Asset Relief Program) που λαμβάνουν στο Δημοκρατικό Κόμμα!

Ολόκληρη η λίστα εδώ

«Δηλαδή τα λεφτά των Αμερικανών φορολογούμενων που προορίζονται για την σωτηρία του οικονομικού συστήματος καταλήγουν μέσω ενός προσυμφωνημένου ποσοστού ώς δωρεά στο Δημοκρατικό κόμμα!» κατέληξε ο χάκερ.

Ένα ακόμη έγγραφο στο μπλόγκ του εμφανίζει μια λίστα δωρητών του Clinton Foundation στις Δυτικές ΗΠΑ με συνεισφορές απο το 2009 μέχρι το 2015. Ανάμεσα στα ονόματα ξεχωρίζουν αυτά του Eric Schmidt CEO της Google, του προέδρου της Walt Disney Robert Iger, του ιδρυτή της Microsoft Bill Gates, του αντιπροέδρου της Microsoft Steve Ballmer αλλά και διάσημων αστέρων του Χόλιγουντ όπως η Barbra Streisand, ο James Brolin, και ο Tom Hanks.

master-west-tracker-2-5k-1-1-2010-7-10-2015
Ολόκληρη η λίστα με τους δωρητές εδώ

Όμορφος κόσμος, αγγελικά πλασμένος...

Επιμέλεια / Μετάφραση: www.logiosermis.net

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top