Select Menu


Κίνηση ανθρωπιάς, κίνηση που δεν αφήνει ασυγκίνητο κανέναν, είναι αυτή που έπραξε σήμερα η οικογένεια Καλαθάκη στην οποία ανήκει η εταιρεία Kappa Foods. Το φιλότιμο, που μόνο εάν είσαι Έλληνας μπορείς να καταλάβεις τι ακριβώς σημαίνει, περισσεύει για τη συγκεκριμένη οικογένεια από το Ηράκλειο.

Εκεί που νομίζεις πως όλα έχουν χαθεί έρχονται κάποιοι συμπολίτες μας, Κρητικοί, να σου αλλάξουν τα δεδομένα και να σε πείσουν πως ναι, υπάρχει ελπίδα, πως ναι, υπάρχει φως στην άκρη του τούνελ.

Από το πρωί, στις περισσότερες τράπεζες, στις οποίες για μια ακόμη φορά έχουν σχηματιστεί ατελείωτες ουρές με ταλαιπωρημένους συμπολίτες μας, συνταξιούχους, που περιμένουν με αγωνία να λάβουν 120 ευρώ, η οικογένεια Καλαθάκη έστησε τραπέζια προσφέροντας νερό, καφέ, χυμούς και σνακ στους ανθρώπους αυτούς, που παρά τα προβλήματα παραμένουν όρθιοι και αποφασισμένοι να αντέξουν.

Όταν η εικόνα μιλά από μόνη της τα λόγια είναι περιττά. Από εμάς ένα μεγάλο ευχαριστώ και ένα ακόμα πιο μεγάλο μπράβο γιατί ακόμα παραμένουμε άνθρωποι.










www.efimeridaki.gr

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top