Select Menu

Βρε παιδί μου, τι σου είναι αυτοί οι πολιτικοί τέλος πάντων;

Μόλις δεν τους βγήκε ο ένας ισχυρισμός, η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ με κολαούζο το ΠΟΤΑΜΙ άλλαξαν τροπάρι και από κει που κατηγορούσαν τον Τσίπρα πως δεν διαπραγματεύεται σωστά, το γύρισαν τώρα πως θέλει να μας βγάλει από την Ευρώπη και το ευρώ.

Πότε είπε κάτι τέτοιο ο Τσίπρας και το δέσανε κόμπο;

Λένε πως το είπε ο τάδε από τις συνιστώσες. Έ και; Ο γάιδαρος κάνει γκα και όχι το σαμάρι.

Παρατηρώ πως άλλη δουλειά δεν κάνουνε από το πώς θα βλάψουν την κυβέρνηση με σκοπό να την ρίξουν, και να πάρουνε πάλι αυτοί την εξουσία.

Επιδίωξή τους να γλυτώσουν το τομάρι τους μετά τις αποκαλύψεις που γίνονται στην Επιτροπή Διαφάνειας της Βουλής, αδιαφορώντας για το ότι οι δανειστές μ' αυτά που ζητάνε θέλουν να μας κάνουν δούλους τους.

Άνθρωποι μέχρι πρότινος αξιοσέβαστοι, τους παρέσυραν τα κόμματα να κατέλθουν στην πολιτική και να εκτεθούν στην κρίση των πολιτών. Κατέβηκαν από το βάθρο τους και εκτέθηκαν παρέα με λαμόγια της πολιτικής και συνδικαλιστές που κατάστρεψαν την χώρα. Γίνανε ένα πράμα !

Ξευτίλα , ας πρόσεχαν !!!

Εκτός εάν ήταν κρυφά κομματόσκυλα τόσα χρόνια και εξυπηρετούσαν αφανώς το κόμμα τους και τώρα από υποχρέωση μπήκαν στις λίστες του Επικρατείας και όχι μόνο, λόγω του κύρους του ονόματός τους ή λόγω της θέσης που με ρουσφέτι κατείχαν τόσα χρόνια.

Τα απαξιωμένα πλέον κόμματα στην συνείδηση των ψηφοφόρων, τους χρησιμοποιούν όλους αυτούς σαν ντουντούκες για τις μνημονιακές ή αντιμνημονιακές τοποθετήσεις τους αναλόγως, εξαπατώντας τον κατατρεγμένο ελληνικό λαό.

Δέχονται να παίξουν τον ρόλο του Αρλεκίνου της Κομέντια ντελ άρτε χωρίς ντροπή και υπηρετούν προθύμως όποιο αφεντικό τους δίνει τα περισσότερα.

Χρησιμοποιούν τα επιχειρήματα των δυναστών μας και δεν λαμβάνουν υπ' όψιν τους κανένα από τα άπειρα άρθρα που έχουν γράψει Νομπελίστες οικονομολόγοι, γιατί είναι υπέρ της Ελλάδας.

Δεν βλέπουν ένα σωρό διαδηλώσεις που γίνονται σε όλες τις μεγαλουπόλεις όλου του κόσμου που επιθυμία τους είναι να μας συμπαρασταθούν δίνοντάς μας κουράγιο αναγνωρίζοντας το έγκλημα που διαπράττεται εις βάρος μας.

Η αντιπολίτευση όμως το χαβά της.

Δεν το έχουνε πάρει χαμπάρι ότι αυτοί χρεοκοπήσανε την Ελλάδα και οι ίδιοι έχουν χρεοκοπήσει στην συνείδηση της μεγάλης πλειοψηφίας των Ελλήνων.

Ο Τσίπρας θέλει να καταστρέψει την Ελλάδα και μείς θέλουμε να την σώσουμε φωνασκούν στα τηλεπαράθυρα.

Κάτω ο Τσίπρας, πάνω εμείς και στα τάρταρα ο ελληνικός λαός.

Τι μας νοιάζει, εμείς νάμαστε καλά !!!

Τον σπρώχνουν εκβιαστικά να υπογράψει πάση θυσία νέο μνημόνιο μπας και δεν εκπληρωθούνε οι αποικιοκρατικοί όροι που επιμόνως ζητάνε.

Φανταστείτε το τι έχει να γίνει αν, λέω αν, ο Τσίπρας υπογράψει κάτι τέτοιο. Θα πέσουνε σαν λυσσασμένοι σκύλοι να τον φάνε, πως τάκανε κι' αυτός σκ... και πως τα δικά τους σκ...είναι καλλίτερα από του Τσίπρα. Λες και δεν τους μάθαμε πια. Άντε γιατί μας έχετε πρήξει τα ούμπαλα ή καθώς λέει κι' ο Ζουράρις τα μέζεα.

Οποιαδήποτε ομοιότητα του Πανταλόνε με κανένα ανήμπορο ευρωπαίο και τους Αρλεκίνους με τις Κολομπίνες που τον υπηρετούν είναι εντελώς τυχαία και συμπτωματική.

Θεόφιλος Αιγινήτης
Ζωγράφος - Συγγραφέας 
theofilouerga.gr

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top