Select Menu



"Κλειστόν" ήταν το περίπτερο του ΠΑΣΟΚ, το οποίο είχε στηθεί στην πλατεία Κοραή, το βράδυ των εκλογών μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων. Την ώρα που στην πλατεία Κλαυθμώνος είχαν ξεκινήσει οι πανηγυρισμοί για την αυτοδύναμη νίκη του Σύριζα και ενώ στα Προπύλαια στηνόταν η εξέδρα για την αναμενόμενη ομιλία του Αλέξη Τσίπρα, το περίπτερο του ΠΑΣΟΚ ήταν... έρημο και κλειδωμένο.


Για αποκορύφωμα, κάποια στιγμή στη διάρκεια της βραδυάς γράφτηκε επάνω στην κλειδωμένη με λουκέτο πόρτα του με στυλό: "Νο chance. Close for Good.", το οποίο σημαίνει: "Δεν εχετε καμία πιθανότητα. Κλείστε για τα καλά." Η γραφή του ειρωνικού μηνύματος στα αγγλικά δείχνει πως είναι πολύ πιθανόν να γράφτηκε από οπαδούς του Ιταλικού κόμματος "Partito Comunista" που είχαν έρθει στην Ελλάδα για να παρακολουθήσουν τις εκλογές, ενώ εκείνη την ώρα πανηγύριζαν για την νίκη του Σύριζα.

Ρεπορτάζ - Φωτογραφίες: Χρύσα Κουτρουμάνου, ειδική συνεργάτης του logiosermis.net

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top