Select Menu

Κουμανταρέας

Ομολόγησε την εμπλοκή του στη δολοφονία του συγγραφέα Μένη Κουμανταρέα ο 25χρονος ο οποίος συνελήφθη νωρίτερα. Αρχικώς ο δράστης αρνήθηκε ότι είχε ανάμειξη στη δολοφονία, ωστόσο, έπειτα από πολύωρη ανάκριση ομολόγησε την πράξη του και περιέγραψε τι ακριβώς συνέβη στις 6 Δεκεμβρίου. Από τις αρχές αναζητείται ο συνεργός του.

Σύμφωνα με τις πρώτες δημοσιογραφικές πληροφορίες ο συγγραφέας είχε ραντεβού στο διαμέρισμά του με τον 25χρονο και τον ομοεθνή του που αναζητείται. Ο δράστης φέρεται να υποστήριξε στην αστυνομία πως τσακώθηκαν και στη συνέχεια τον έσπρωξαν και ο Μένης Κουμανταρέας έπεσε στο πάτωμα και χτύπησε.

Στο σημείο αυτό, ωστόσο, υπάρχει μια αντίφαση, καθώς η επίσημη εκδοχή για το θάνατο του συγγραφέα μιλά για στραγγαλισμό.

Ο νεαρός ανάφερε, επίσης, πως περίμεναν τον συγγραφέα στο ασανσέρ για να του ζητήσουν χρήματα, καθώς, γνώριζαν πως πρόσφατα είχε πουλήσει ένα ακίνητο στην Κηφισιά. Ο Κουμανταρέας αρνήθηκε και τους ζήτησε να ανέβουν στο διαμέρισμά του και να συζητήσουν. Τα χρήματα, πάντως, από την πώληση δεν βρέθηκαν στο σπίτι του συγγραφέα κι αυτή είναι μία από τις πολλές παραμέτρους που εξετάζουν οι Αρχές.

Αστυνομικές πηγές επισημαίνουν πως ο 25χρονος Ρουμάνος είχε έλθει στην Ελλάδα σε ηλικία 16 ετών και ήταν γνωστός στην πλατεία Βικτωρίας και το Πεδίον του Αρεως. Μάλιστα, ο ίδιος φέρεται να ομολόγησε ότι γνώριζε τον Μένη Κουμανταρέα σχεδόν από τη στιγμή που έφτασε στη χώρα μας.


http://fascinately.com

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top