Select Menu


Έναν απίστευτο διάλογο ανάμεσα στον Ευάγγελο Βενιζέλο και τον Αλέξη Τσίπρα κατά την πρόσφατη συνάντησή τους στο υπουργείο Εξωτερικών, μεταφέρει ο Γιώργος Παπαχρήστος μέσω της στήλης του στα “Νέα”.

Σύμφωνα με τον καλό δημοσιογράφο, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ έδειξε να αναρωτιέται για τη… σπουδή του Αλέξη Τσίπρα να αναλάβει τη διακυβέρνηση του τόπου, προβλέποντας μάλιστα ότι έτσι κι αλλιώς ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα γίνει πρωθυπουργός, σύμφωνα με τη ροή που έχουν οι πολιτικές εξελίξεις.

Πιο συγκεκριμένα, ο διάλογος Βενιζέλου-Τσίπρα που μεταφέρει ο Γιώργος Παπαχρήστος, έχει ως εξής:
- “Μα τι σε έχει πιάσει και θέλεις ντε και καλά να βουτηχτείς στα σκ…; Τι βιάζεσαι; Περίμενε. Έτσι κι αλλιώς, θα γίνεις κάποια στιγμή”. 
- “Γιατί πρέπει απαραίτητα να βουτηχτώ στα σκ…; Θα τα καταφέρουμε έτσι, που να μην χρειαστεί να γίνει τίποτε από όλα αυτά”. 
- “Αγόρι μου, δεν έχεις καταλάβει. Θα σε γ… με το που θα αναλάβεις”.
Ίδιο φρασεολόγιο με τον συνέταιρο Σαμαρά και ο Μπένυ...

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top