Select Menu


Για να τους φτύνετε… ελεύθερα!

Νέα σειρά γραμματοσήμων, τύπωσαν τα Ελληνικά Ταχυδρομεία, για να τιμήσουν την έξοδο της χώρας από το μνημόνιο και την βύθισή της περισσότερο στη φτώχεια.

Στη νέα σειρά απεικονίζονται προσωπικότητες της σύγχρονης ελληνικής χρεοκρατίας, με τα πρώτα έξι να έχουν γίνει ήδη ανάρπαστα.

Πρόκειται για τα γραμματόσημα που απεικονίζουν τον πρωθυπουργό Α. Σαμαρά, τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης, Ε.Βενιζέλο, τον πρώην πρωθυπουργό Γ. Παπανδρέου, τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της ΝΔ Α. Γεωργιάδη, την κυβερνητική εκπρόσωπο Σ. Βούλτεψη και τον υπουργό Υγείας και για 2 ώρες πρωθυπουργό Μ. Βορίδη.

Οι πολίτες υποδέχθηκαν με μεγάλη χαρά τη νέα σειρά γραμματοσήμων από τα ΕΛΤΑ, αφού με το που βγήκαν αρχίσαν να στέλνουν γράμματα ο ένας στον άλλον χωρίς λόγο, μόνο και μόνο για να φτύνουν τα εν λόγω πρόσωπα και να το ευχριστιούνται. Μάλιστα, η οικονομική πολιτική που εφάρμοσαν τα ΕΛΤΑ είναι να μειωθεί το κόστος απόκτησης του γραμματόσημου στα 0,05€. Με αυτό τον τρόπο περισσότεροι συμπολίτες μας θα έχουν την ευκαιρία με ένα μικρό αντίτιμο να φτύσουν το πρόσωπο της αρεσκείας τους.

Τα γραμματόσημα διατίθενται και μέσω διαδικτύου για ηλεκτρονική αγορά. Όσοι επιλέξουν αυτού του τύπου την αγορά, παίρνουν ως δώρο και τα συλλεκτικά γραμματόσημα με τους Κ. Σημίτη και Κ. Καραμανλή.


jodigraphics.net

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top