Select Menu


Μία μεγάλη συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά της ανεξέλεγκτης μαζικής μετανάστευσης και της Ε.Ε. έλαβε χώρα το περασμένο Σάββατο στο Μιλάνο, αλλά τα media, κατά την προσφιλή τους τακτική σίγησαν!

Την ίδια στιγμή ο πρωθυπουργός της Ιταλίας Matteo Renzi αγνόησε και αυτός τις φωνές διαμαρτυρίας χιλιάδων ανθρώπων που ζητούν άμεσο περιορισμό της μετανάστευσης και πρότεινε ένα νέο νομοσχέδιο που θα επιτρέψει στα παιδιά όλων των παράνομων μεταναστών που γεννήθηκαν στην Ιταλία να λάβουν ιταλική υπηκοότητα, υπό την μοναδική προϋπόθεση ότι φοιτούν σε δημοτικά ή σε γυμνάσια σχολεία της Ιταλίας!


Κύριος διοργανωτής της μαζικής διαμαρτυρίας ήταν η Λίγκα του Βορρά. Όπως θα δείτε παρακάτω στο βίνετο, άνθρωποι κάθε ηλικίας διαμαρτύρονται ότι εν μέσω οικονομικής κρίσης, η κυβέρνηση δεν προστατεύει τα σύνορα της χώρας, ούτε και την ταυτότητά της, αλλά το μόνο που κάνει είναι να περισυλλέγει τις εκατοντάδες των παράνομων μεταναστών που κάθε ημέρα καταφθάνουν στις ακτές της Ιταλίας και να τους προσφέρει κάθε είδους άνεση.




Ο Renzi την επόμενη ημέρα μετά από τις διαδηλώσεις, είπε στο Canal 5 ότι το νομοσχέδιο κατατέθηκε προς ψήφιση και θα ψηφιστεί μέχρι το τέλος του 2014.


Οι άνθρωποι διαμαρτύρονται εναντίον των παράνομων μεταναστών που μαζικά και ανεξέλεγκτα καταφθάνουν στην Ιταλία και δεν αποστέλλονται πίσω αμέσως. Η κυβέρνησή τους δεν είδε ότι υπάρχει πρόβλημα στην παράνομη μετανάστευση – ή μάλλον εντόπισε το πρόβλημα στο.. "παράνομη" και βάλθηκε να το λύσει!..

Το μόνο κανάλι που κάλυψε το γεγονός ήταν το Russia Today.


ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top