Select Menu


Τη βιασύνη του ΤΑΙΠΕΔ να προχωρήσει στην πώληση της ΕΥΑΘ δήλωσε προχθες ο πρόεδρός του, Γιάννης Εμίρης, στην πρώτη επίσκεψή του στα γραφεία της ΕΥΑΘ.

Παρόμοια αγωνία φέρεται να διακατέχει και την κοινοπραξία Suez - Ακτωρ, ενώ η Mekorot με τον όμιλο Αποστολόπουλου έχουν δηλώσει ότι θα περιμένουν την απόφαση του ΣτΕ. Η επίσκεψη του Γ. Εμίρη στην ΕΥΑΘ, 20 μόλις μέρες πριν από το δημοψήφισμα, δηλώνει ξεκάθαρα τη βούληση του ΤΑΙΠΕΔ.

Γι' αυτό και προσπαθεί να επισπεύσει τις διαδικασίες, πριν ακόμη καθαρογραφεί και η απόφαση του ΣτΕ. «Οφείλουμε να προχωρήσουμε τις διαδικασίες ιδιωτικοποίησης με την πώληση του 51% των μετοχών της ΕΥΑΘ», φέρεται να δήλωσε ο Γ. Εμίρης στα στελέχη της ΕΥΑΘ, σε σύσκεψη του Δ.Σ. της εταιρείας στην οποία πήρε μέρος, μαζί με δύο ακόμη στελέχη του ΤΑΙΠΕΔ. 

Και για να γίνει αυτό, ο Γ. Εμίρης υποχρεώνει την ΕΥΑΘ να προσλάβει ανεξάρτητο εκτιμητή, για να κάνει την αποτίμηση της εταιρείας, γιατί όπως φέρεται να δήλωσε, δεν αρκεί η αποτίμηση που ήδη γίνεται με τη διαδικασία που έχει κινήσει το ίδιο το ΤΕΙΠΕΔ. Τα αποτελέσματα της αποτίμησης θα δοθούν στη συνέχεια στους ενδιαφερόμενους μνηστήρες της ΕΥΑΘ, για να δουν τι θα αγοράσουν.

Σ. ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top