Select Menu


Αυξάνουν συνεχώς τα κέρδη τους τα τελευταία 30 χρόνια!

Πλουσιότερο έγινε το 1% των μεγιστάνων κατά τις τελευταίες τρεις δεκαετίες σύμφωνα με νέα έκθεση του ΟΟΣΑ.

Από το 1980 οι δισεκατομμυριούχοι που έχουν στις «τσέπες» του το μεγαλύτερο ποσοστό του πλούτου του κόσμου έχουν διπλασιάσει τα έσοδά τους. Σύμφωνα με τα στοιχεία της έκθεσης, η οποία δημοσιεύτηκε την Τετάρτη, με στόχο να διαπιστωθεί κατά πόσο τα υψηλά εισοδήματα έχουν επηρεαστεί από την παγκόσμια κρίση, η πιο θεαματική αύξηση σημειώθηκε στις ΗΠΑ.

Οπως αναφέρουν τα στοιχεία, παρόλο που στα πρώτα χρόνια της ύφεσης, οι μεγιστάνες είδαν τα εισοδήματά τους να επηρεάζονται αρνητικά, παρουσιάζοντας μία σημαντική μείωση, μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα επανήλθαν στους αριθμούς προ κρίσης.

Την ίδια στιγμή, ο ΟΟΣΑ απεύθυνε κάλεσμα στις κυβερνήσεις σε παγκόσμιο επίπεδο να γίνουν γρήγορα μεταρρυθμίσεις, ώστε να δημιουργεί ένα πιο δίκαιο φορολογικό σύστημα.

iefimerida

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top