Select Menu


Γράφει η Έλενα Ταγκαλάκη

Οι επιστήμονες κάνουν λόγο για τηλεμεταφορά φυσικών αντικειμένων από το ένα μέρος στο άλλο

Η σύλληψη της τηλεμεταφοράς είναι γνωστή κυρίως από τη λογοτεχνία επισημονικής φαντασίας σε όλη την ανθρώπινη ιστορία, αλλά τα πράγματα αλλάζουν. Είναι 2014 και η ανάπτυξη της κβαντικής θεωρίας και η γενική φυσική της σχετικότητας έχει πετύχει με επιτυχία την εξερεύνηση της σύλληψης της τηλεμεταφοράς εδώ και αρκετό καιρό.

Σήμερα, έχουν γίνει πολυάριθμες ανακαλύψεις τηλεμεταφοράς. Ένα παράδειγμα είναι η δουλειά του Professor Rainer Blatt στο πανεπιστήμιο του Innsbruck. Σύμφωνα με το site Collective Evolution, κατάφεραν με επιτυχία να πραγματοποιήσουν τηλεμεταφορά σε άτομα (σωματίδια) για πρώτη φορά – η μελέτη δημοσιεύτηκε στο περιοδικό Nature.

Οι ερευνητές κατάφεραν να μεταφέρουν βασικές ιδιότητες ενός σωματιδίου στο άλλο χωρίς να χρησιμοποιήσουν φυσική σύνδεση. Σε αυτή την περίπτωση, ητηλεμεταφορά συνέβη με τη μορφή της μεταφοράς κβαντικών μορφών ανάμεσα σε δύο άτομα, περιλαμβανομένης της ενέργειας, κίνησης, μαγνητικού πεδίου και άλλων φυσικών ιδιοτήτων του ατόμου.

Αυτό είναι πιθανό εξαιτίας της περίεργης συμπεριφοράς που υπάρχει σε ατομική κλίμακα, γνωστή ως κβαντική εμπλοκή (όπου πολλαπλά αντικείμενα υπάρχουν σε μορφές που συνδέονται μεταξύ τους). Ο Άινσταϊν αναφερόταν σε αυτό με τον όρο “τρομακτική δράση”.

Άλλη μία μελέτη δημοσιεύτηκε από την ομάδα φυσικών του πανεπιστημίου του Queensland στο περιοδικό Nature το 2013 αποδεικνύοντας την επιτυχή τηλεμεταφορά συστημάτων σε στερεά κατάσταση. Μια διαδικασία με την οποία, πάλι, η κβαντική πληροφορία μπορεί να μεταδοθεί από το ένα μέρος στο άλλο χωρίς την αποστολή φυσικού φορέα πληροφοριών. Πρόκειται για την ίδια σύλληψη, η οποία γίνεται πιθανή εξαιτίας του φαινομένου της κβαντικής εμπλοκής.

Η κβαντική τηλεμεταφορά έχει αναπαραχθεί από πολυάριθμους επιστήμονες σε όλο τον κόσμο αρκετές φορές.

Τα παραπάνω παραδείγματα αναφέρονται όλα στην κβαντική τηλεμεταφορά και δεδομένου του ότι όλοι μας είμαστε φτιαγμένοι από άτομα, υπάρχει έντονη πίστη πως μία μέρα θα είμαστε σε θέση να τηλεμεταφέρουμε πλήρη φυσικά αντικείμενα, αλλά κάποιες μελέτες, στα υψηλόβαθμα επίπεδα της κυβέρνησης, υποδηλώνουν ότι αυτό έχει γίνει ήδη.

Υπάρχουν πολλών ειδών τηλεμεταφορές. Πάλι, τα δύο παραδείγματα που αναφέρονται παραπάνω αφορούν την κβαντική τηλεμεταφορά. Άλλος ένας τύπος τηλεμεταφοράς είναι η νοητική – μεταφορά προσώπων ή άψυχων αντικειμένων με νοητικά μέσα.

“Μου έγινε γνωστό, μαζί με αρκετούς συναδέλφους τόσο εντός όσο και εκτός κυβέρνησης, ότι η ανώμαλη τηλεμεταφορά έχει ερευνηθεί επιστημονικά και έχει τεκμηριωθεί ξεχωριστά από το υπουργείο άμυνας”. Eric Davis, Ph.D, FBIS

Ένα έγγραφο που δημοσιεύτηκε στο Peoples Republic of China (PRC) το Σεπτέμβρη του 1981 στο περιοδικό Ziran Zazhi (Nature Journal) με τίτλο “Some Experiments on the Transfer of Objects Performed by Unusual Abilities of the Human Body” (Shuhuang et al., 1981) μετέδωσε ότι τα “προικισμένα παιδιά” ήταν ικανά να προκαλέσουν την τηλεμεταφορά μικρών, φυσικών αντικειμένων από το ένα μέρος στο άλλο.

Τα αντικείμενα περιλάμβαναν μεταξύ άλλων ρολόγια, αλογόμυγες (!!!) άλλα έντομα, ραδιοφωνικούς μικρο-μεταδότες, φωτοευαίσθητο χαρτί και άλλα πολλά. Οι συμμετέχοντες ποτέ δεν άγγιξαν τα αντικείμενα προηγουμένως.

Τα πειράματα έγιναν κάτω από συνθήκες τύφλωσης και διπλής τύφλωσης και οι έρευνες προήλθαν από διάφορα κολέγια και τμήματα του υπουργείου άμυνας (3). Αυτή είναι μια ξεχωριστή περίπτωση διότι κρίθηκε απαραίτητο προκειμένου μια απόρρητη αναφορά πληροφοριών να είναι έτοιμη για δημόσια προβολή.

Περισσότερες έρευνες έγιναν από το Aerospace Medicine Engineering Institute στο Πεκίνο, τον Ιούλιο του 1990. Δημοσιεύτηκε στο κινεζικό περιοδικό Somatic Science (Kongzhi et al., 1990: Jinggen et al., 1990; Banghui; 1990).

Η μελέτη ανέφερε αρκετά πειράματα που περιλάμβαναν φωτογράφηση/βιντεοσκόπηση υψηλής ταχύτητας, με την οποία καταγράφηκε η μεταφορά δοκιμαστικών δειγμάτων όπως ξηρούς καρπούς, σπίρτα, νύχια, χάπια και άλλα μέσα από τα τοιχώματα σφραγισμένων χάρτινων φακέλων, γυάλινων μπουκαλιών και σωληνών, καρουλιών με φιλμ και άλλα χωρίς τα τοιχώματα να έχουν παραβιαστεί. Όλα αυτά τα πειράματα καταγράφηκαν με τη βοήθεια προικισμένων παιδιών και ενηλίκων οι οποίοι προκάλεσαν την τηλεμεταφορά διαφόρων υλικών.

Σε όλα από αυτά τα παραδείγματα αναφέρθηκε ότι τα δοκιμαστικά δείγματα παρέμειναν στην αρχική τους κατάσταση μετά την τηλεμεταφορά, όπως και τα έντομα.

“Τα κινεζικά έγγραφα είναι όλα ιδιαίτερα ενδιαφέροντα και πολύ καλά γραμμένα και δείχνουν φωτογραφίες και σχηματικά διαγράμματα διαφόρων πειραματικών εκκινήσεων. Τα πειραματικά προτόκολλα έξηγήθηκαν με πλήρη λεπτομέρεια και μέσα από δεδομένα και με εις βάθους στατιστική ανάλυση δεδομένων παρουσιάστηκαν στα αποτελέσματα. (3) Eric Davis, Ph.D, FBIS

Τα πειράματα έδειξαν ότι:
Διαφορετικές ερευνητικές ομάδες σχεδίασαν διαφορετικές πειραματικές μεθόδους, χρησιμοποιώντας προικισμένους μέντιουμ, διαφορετικά σφραγισμένα δοχεία και δοκιμαστικά δείγματα προς τηλεμεταφορά 
Ο απαιτούμενος χρόνος τηλεμεταφοράς των δοκιμαστικών δειγμάτων δια μέσου διαφόρων εμποδίων ήταν οπουδήποτε από ένα κλάσμα του δευτερολέπτου μέχρι αρκετά λεπτά, ασχέτως δείγματος 
Η φωτογράφηση/βιντεοσκόπηση υψηλής ταχύτητας κατέγραψε δοκιμαστικά δείγματα να λιώνουν ή να αναμειγνύονται με τα τοιχώματα των σφραγισμένων δοχείων και απλά εξαφανίζονταν από το εσωτερικό του δοχείου για να επανεμφανιστούν σε άλλη τοποθεσία (σ.σ. μπαίνουμε στο θέμα…) 
Ο ραδιοφωνικός μικρο-μεταδότης που χρησιμοποιήθηκε ως δοκιμαστικό δείγμα άλλαξε συχνότητα δραματικά κατά την τηλεμεταφορά και οι ερευνητές κατέληξαν στο ότι αυτό σήμαινε πως το δείγμα ήταν “ανύπαρκτο” ή σε άλλη τροποποιημένη φυσική κατάσταση κατά την τηλεμεταφορά. Η συχνότητα της μετάδοσης ήταν σταθερή πριν και μετά την τηλεμεταφορά
Τα αποτελέσματα των πειραμάτων ήταν όλα επαναλαμβανόμενα

Αποκλείστηκε εντελώς η απάτη με ταχυδακτυλουργικά ενώ αρκετοί μάρτυρες (τεχνικοί και στρατιωτικοί ειδικοί πληροφοριών) ήταν παρόντες όλες τις φορές

Προφανώς, οι ερευνητές δεν μπόρεσαν να παρέχουν εξηγήσεις ώστε να τεκμηριώσουν τα αποτελέσματα.

“Μερικοί ερευνητές δηλώνουν ότι είναι απαραίτητο να επικαλούνται μια νέα φυσική επιστήμη, η οποία με κάποιο τρόπο ενοποιεί την ανθρώπινη συνειδητότητα (λόγου χάριν η φυσική της συνειδητότητας) με κβάντα και φυσική χωροχρόνου, με σκοπό να κατανοήσουν την νοητική τηλεμεταφορά και τα σχετικά PK φαινόμενα.

Οι ερευνητές εντυπωσιάστηκαν από τα επαναλαμβανόμενα αποτελέσματα και ήταν μόλις σε θέση να κατανοήσουν την αλλοιωμένη “κατάσταση ύπαρξης” στην οποία υποβλήθηκαν τα δείγματα κατά την μεταφορά”.(3) – Eric Davis, Ph.D, FBIS

Αυτό το συμπέρασμα δόθηκε από τον Eric W. Davis, στην ίδια αναφορά που αναφέρεται σε όλο το άρθρο για λογαριασμό της πολεμικής αεροπορίας των ΗΠΑ, στο ερευνητικό τους εργαστήριο που εγκρίθηκε για δημοσίευση. (3)

“Τα αποτελέσματα της κινεζικής τηλεμεταφοράς μπορούν απλά να εξηγηθούν ως ένα ανθρώπινο συνειδησιακό φαινόμενο που κατά κάποιο τρόπο δρα για να μετακινήσει ή περιστρέψει τα δοκιμαστικά δείγματα δια μέσου μιας τέταρτης χωρικής διάστασης, έτσι ώστε τα δείγματα να είναι ικανά να διαπεράσουν τα στερεά τοιχώματα/εμπόδια των δοχείων χωρίς να παραβιάζονται με φυσικό τρόπο”.– Eric Davis, Ph.D, FBIS

Αυτό είναι άλλο ένα παράδειγμα από τα πολλά που αποδεικνύει την ισχύ της συνειδητότητας και τις πολλές διαφορετικές επιρροές που μπορεί να έχει στον φυσικό υλικό μας κόσμο.

enallaktikidrasi

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top