Select Menu


Κάτσε εσύ φίλε αναγνώστη να τρως το παραμύθι από τον Τσίπρα και τον Καμμένο που σαν άλλα ΚΚΕ περιμένουν και καλά από τον κόσμο να ρίξει την κυβέρνηση...

Απασχολήσου μέχρι τότε με την Χ.Α και το θεατρικό τους...

Τι λέει το ΚΚΕ τόσα χρόνια; όχι εμείς, ο λαός να μπει μπροστά.

Τι λένε έμμεσα οι ΑΝΕΛ; Άρθρο 120 και τρίχες κατσαρές...

Τι λέει ο Τσιπανδρέας; Βγάλτε με και βλέπουμε...

Αν ήθελαν πραγματικά να πέσει η κυβέρνηση από τον λαό, ας παραιτούνταν από την Βουλή θυσιάζοντας τα προνόμια τους και κατεβαίνοντας στο ίδιο επίπεδο με τον απλό πολίτη και ας καλούσαν τον λαό στον δρόμο.

Τζάμπα μάγκες, πολιτικά λαμόγια και εκ του ασφαλούς καταγγέλλοντες, χορτάσαμε τόσα χρόνια κάποιοι έστω από μας...

Προφανώς είμαστε λίγοι αλλά τι να κάνουμε...;

Εκπαίδευση των επόμενων!

Ατομικά ο καθένας στον μικρόκοσμο του να αναπτύξουν κριτική σκέψη και να χρησιμοποιήσουν -επιτέλους- την ιστορία ως διδακτικό μέσο ώστε να αποφύγουν να επαναλάβουν κι αυτοί τα λάθη των προηγούμενων.

Γιατί μόνο ατομικά δεν θα μπορεί να αλλοιωθεί η όποια προσπάθεια ή να καπελωθεί ή να γνωρίζει την έκταση της το σύστημα ώστε να δράσει κατασταλτικά.

Κι αυτό γιατί εμείς οι "σημερινοί" δεν μπορούμε να φέρουμε πραγματική αλλαγή. Για τον απλούστατο λόγο πως τα θεμέλια της κοινωνίας και οι δομές της είναι σαθρά και εμείς κομμάτι τους.

Μόνο έτσι θα ξεφορτωθούμε τους τωρινούς πολιτικούς και τα αποκόμματα τους, τα οποία θα κερδίζουν χρόνο για το σύστημα μέχρι να ψηφίσει για παράδειγμα ο κόσμος ΣΥΡΙΖΑ και να τον βάλει "με το ζόρι" στο τιμόνι μέχρι να αποκαλυφθεί πως και αυτοί είναι το ίδιο.

Γι αυτό άλλωστε και ο ΣΥΡΙΖΑ φροντίζει επιμελώς να κλωτσάει την καρδάρα με το γάλα...

Χρόνο κερδίζει για το σύστημα.

Το ίδιο ακριβώς και οι ΑΝΕΛ για την περίπτωση που θα χρειαστεί να είναι η τρίτη αλλαγή. (ΛΑΟΣ,ΔΗΜΑΡ οι πρώτες 2...)

Αλλά ποιος διδάχτηκε από την ιστορία για να το κάνουν και τα σημερινά πολιτικά λαμόγια;

Είναι δύσκολο-χώνευτο, πως εμείς είμαστε έρμαιο των εξελίξεων και δεν μπορούμε να αλλάξουμε τα πράγματα αλλά ας καταλάβουμε τουλάχιστον ποιος είναι ο μόνος τρόπος που μπορούμε να αντιδράσουμε...

Μόνο εκπαιδεύοντας τους επόμενους...

Haris Tzivanopoulos

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top