Select Menu



ΤΑ ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ ΟΛΑ;… ΚΑΙ ΤΙ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΕΜΕΝΑ;!!!…

Ξεπουλιέται, λένε, η κρατική περιουσία στους ξένους... Και τι με νοιάζει εμένα, ως κρατική ποτέ δεν ήταν εθνική.

Στο Ελλαδιστάν το Κράτος ήταν πάντα το βασικό αντικείμενο εκμετάλλευσης για τα «κόμματα εξουσίας» και για τα πάσης φύσεως κομματόσκυλά τους, κι εγώ ποτέ δεν υπήρξα τέτοιο.

Τον κρατικό κορβανά τον λυμαίνονταν οι εκάστοτε κυβερνώντες πολιτικοί. ΤιςΔΕΚΟ τις λυμαίνονταν οι κομματικοί συνδικα-ληστές για να εξασφαλίζουν παχυλούς μισθούς και προνόμια, μονοπωλώντας πανάκριβες και πανάθλιες υπηρεσίες σ’ εμένα και στους υπόλοιπους ιθαγενείς.

Τα κοιτάσματα πετρελαίου και φυσικού αερίου τα αγνοούσαν επιδεικτικά, μπας και δυσαρεστήσουν τους Τούρκους.

Τις σπάνιες γαίες και τα πολύτιμα μέταλλα έκαναν πως δεν τα έβλεπαν - δεν ξέρω ακριβώς γιατί. (Ακόμη κι αν «αξιοποιούνταν» αυτοί οι φυσικοί πόροι, αμφιβάλλω αν θα έφταναν ποτέ κάποια ψίχουλα και σ' εμένα). Κλπ., κλπ...
Γιατί λοιπόν θα πρέπει να ανησυχώ επειδή χάνω κάτι το οποίο ποτέ δεν ήταν δικό μου - ούτε των πολλών;

Γιατί θα πρέπει να με ανησυχεί το γεγονός ότι κάποιοι ντόπιοι πλιατσικολόγοι θα χάσουν επιτέλους την κουτάλα από τα χέρια;

Όπως λέει και η λαϊκή σοφία «από φαΐ που δεν τρως, τι σε νοιάζει κι αν καεί;»!!!...



Δημήτρης Χορόσκελης

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top