Select Menu

Νέα αποκαλυπτικά στοιχεία για το μισθολογικό φαγοπότι στη ΔΕΣΦΑ δίνει ο βουλευτής της ΝΔ κ. Αργύρης Ντινόπουλος ξεσκεπάζοντας παράλληλα το «παρεάκι» του Γ. Παπανδρέου.


Ο κ. Ντινόπουλος προκάλεσε σεισμικές δονήσεις στη ΔΕΣΦΑ όταν αποκάλυψε το μισθολογικό «πάρτι» που συνεχίζει η διοίκηση εν μέσω κρίσης.

Πρωταγωνιστής, ο διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΣΦΑ και κολλητός φίλος του πρώην πρωθυπουργού κ. Γιώργου Παπανδρέου, κ. Γιώργος Παπαρσένος, ο οποίος εισπράττει 8.500 ευρώ μηνιαίως, ενώ φροντίζει και τα GoldenBoysτης επιχειρήσεις τα οποία εισπράττουν από 5.000 έως 7.500 ευρώ μηνιαίως.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Παπαρσένος είναι ο αδελφός του άλλου κύριου Παπαρσένου στην Ελβετία που ανέλαβε να υπερασπίσει τον Ανδρίκο Παπανδρέου απέναντι στην έρευνα της εφημερίδας La Liberte.

Μετά τις αποκαλύψεις του κ. Αργ. Ντινόπουλου η ΔΕΣΦΑ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία διαψεύδει τις καταγγελίες περί υπέρογκων μισθών, τονίζοντας πως η εταιρεία έχει προβεί σε όλες τις περικοπές και μειώσεις των μισθών, αποζημιώσεων και μισθολογικών παροχών του προσωπικού της, που προβλέπονται από την νομοθεσία.

Ο βουλευτής της ΝΔ ωστόσο συνεχίζει το… «σφυροκόπημα» και με νέα ανακοίνωση σήμερα δίνει σκληρή απάντηση τόσο στην εταιρεία όσο και στον υπουργό Οικονομικών κ. Γιάννη Στουρνάρα, ο οποίος ενώ γνωρίζει για τις προκλητικές αποδοχές των «Χρυσών παιδιών» της ΔΕΣΦΑ, κάνει τον… «Κινέζο» - επηρεασμένος ίσως από τις συχνές επισκέψεις στην οδό Αναγνωστοπούλου στο Κολωνάκι!

Ο κ. Ντινόπουλος καταγγέλλει σήμερα ότι «στη ΔΕΣΦΑ αρνούνται να εφαρμόσουν το Μνημόνιο 3 και να περικόψουν τις αποδοχές τους στο ανώτατο όριο των 4.750 ευρώ τον μήνα, ισχυριζόμενοι ότι έκαναν ήδη … μεσοσταθμικές περικοπές αφού έπαιρναν … 16 μισθούς τον χρόνο και έτσι μπορούν τώρα να είναι εντάξει με τα 5.000 έως 7.500 ευρώ τον μήνα»!

Ο βουλευτής της ΝΔ «βγάζει στη φόρα» την παρέα του πρωθυπουργού της τρόικας και του Μνημονίου, κ. Γιώργου Παπανδρέου, ο οποίος φρόντισε και μετά την αποχώρησή του από τον πρωθυπουργικό θώκο να «βολέψει» τα «δικά του παιδιά».

Φαίνεται πως για τους «κολλητούς» υπάρχουν χρήματα και μάλιστα «νόμιμα», όπως υποστηρίζουν, αφού έχουν βρει «παραθυράκια» σε νόμους για να δικαιολογούν τους παχυλούς μισθούς τους.

Όπως καταγγέλλει ο κ. Ντινόπουλος, «ο διευθύνων σύμβουλος βάζει τους δικηγόρους της ΔΕΣΦΑ να γνωμοδοτούν ότι ο ίδιος μπορεί να αμείβεται με Νόμο του 2010 που του επέτρεπε να παίρνει μέχρι και 14.000 ευρώ τον μήνα !

Θέμα τίθεται και με την ΡΑΕ ( Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας) που η ΔΕΣΦΑ λέει στην ανακοίνωσή της ότι ενέκρινε αυτούς τους προκλητικούς μισθούς !

Τι έχετε να πείτε για όλα αυτά κ. Στουρνάρα; Γιατί συνεχίζεται να καλύπτεται τα «ρουσφέτια» στα GoldenBoysτου κ. Παπανδρέου; Γράφει πουθενά ότι το Μνημόνιο 3 εφαρμόζεται επιλεκτικά σε μισθωτούς και συνταξιούχους;

Διαβάστε όλα τα καινούρια στοιχεία στην νέα ερώτηση που κατέθεσε σήμερα (07-02-12) ο Αργύρης Ντινόπουλος στις φωτογραφίες. (κλικ πάνω στη φωτογραφίες για μεγένθυση)





Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top