Select Menu

Ο υπεύθυνος τήρησης πρωτοκόλλου του υπουργείου Οικονομικών κ. Νίκος Χρηστίδης αποκάλυψε, ότι ο κ. Γιώργος Παπακωνσταντίνου, φεύγοντας από το υπουργείο Οικονομικών πήρε μαζί του ένα «εμπιστευτικό πρωτόκολλο», το πρωτόκολλο του υπουργού που κρατούσε ο ίδιος δηλαδή.

Ο κ. Χρηστίδης ρωτήθηκε από τον πρόεδρο της Προανακριτικής Επιτροπής Χρήστο Μαρκογιαννάκη αν συνηθίζεται ο υπουργός Οικονομικών φεύγοντας από το υπουργείο να παίρνει μαζί του το πρωτόκολλο... για να απαντήσει ο κ. Χρηστίδης με τη σειρά του:

«Επί υπουργίας του κ. Παπακωνσταντίνου τηρούσαμε και ένα εμπιστευτικό, προσωπικό το λέγαμε, πρωτόκολλο. Αυτό το προσωπικό-εμπιστευτικό το πήρε μαζί», απάντησε κατά πληροφορίες ο κ. Χρηστίδης δημιουργώντας νέα ερωτήματα για το τι περιλαμβάνεται στο δεύτερο πρωτόκολλο και αν σε αυτό είχε καταγραφεί η παραλαβή του cd με τη λίστα των Ελλήνων καταθετών στην HSBC της Γενεύης από την γαλλική κυβέρνηση.

Πηγή

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top