Select Menu


Μερικές φορές είναι να απορείς με το λαϊκισμό του αισχίστου βαθμού που βλέπεις από τα κόμματα. Και χαρακτηριστική περίπτωση είναι το δάνειο του Mega.
Ο ΣΥΡΙΖΑ ούτε λίγο πολύ πιάστηκε από ένα νούμερο τα 98 εκ Ευρώ και δεν μπήκε στον κόπο να δει αν πρόκειται για αναχρηματοδότηση. Και τελικά από την ανακοίνωση του Mega είναι σαφές ότι τα 88 εκ Ευρώ είναι αναχρηματοδότηση. Είναι στην ουσία μετατροπή του βραχυπρόθεσμου δανεισμού σε μακροπρόθεσμο. Το νέο χρήμα είναι 10 εκ Ευρώ και από αυτό το κανάλι πήρε 8,5 εκ Ευρώ γιατί το 1,5 εκ Ευρώ ήταν προμήθειες.
Βέβαια το ερώτημα που θα έπρεπε να τεθεί αν μιλούσαμε για σοβαρή προσέγγιση του θέματος είναι αν το Mega πληρούσε τα τραπεζικά κριτήρια για αναχρηματοδότηση; Γιατί αν δεν τα τηρούσε υπάρχει τότε πραγματικό θέμα. Όλα τα άλλα είναι αερολογίες για λαϊκή κατανάλωση.
ΥΓ1: Στη δεύτερη ανακοίνωση ο ΣΥΡΙΖΑ πήρε χαμπάρι την αρλούμπα της πρώτης και "πατησε" στην ανακοίνωση στο ΧΑ. Μόνο που δεν ήξεραν να τη διαβάσουν ή έκαναν ότι δεν ξέρουν και δεν το παραδέχτηκαν. Τόσο απλά.
ΥΓ2: "Τέλος, ισχύει αυτό που μόλις χθες ενημερωθήκαμε από τα μέσα ενημέρωσης, ότι η Τηλέτυπος ΑΕ, σύναψε νέο τραπεζικό δάνειο ύψους 98εκ. ευρώ;" Αυτό έλεγε η πρώτη ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ ενώ στη δεύτερη μιλούν για ΧΑ. Τελικά ρε παιδιά εκεί στο ΣΥΡΙΖΑ πως ενημερώνεστε;

 Πηγή

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top