Select Menu

Για δράση παρακρατικών έκανε λόγο ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, αναφερόμενος στους πυροβολισμούς στα γραφεία της ΝΔ. Ο Πάνος Καμμένος, μιλώντας στην Ολομέλεια της Βουλής, υποστήριξε ότι οι πυροβολισμοί στα γραφεία της ΝΔ έγιναν από παρακρατικούς, προκειμένου να αλλάξει η ατζέντα της επικαιρότητας.

«Κάποιοι επέλεξαν σήμερα, την ημέρα που ψηφίζεται στη Βουλή το νομοσχέδιο που παραδίδει την χώρα στους δανειστές, να είναι στα πρωτοσέλιδα οι πυροβολισμοί παρακρατικών στα γραφεία της ΝΔ. Αυτή είναι συνήθης τακτική στην πατρίδα μας. Θυμηθείτε την δολοφονία του Παύλου Μπακογιάννη λίγες ημέρες πριν από την ψηφοφορία για το σκάνδαλο Κοσκωτά.

Σήμερα τη μέρα που παραδίδεται η χώρα και λίγες μέρες πριν από τη συζήτηση της προανακριτικής για την λίστα Λαγκάρντ έχουμε κλιμάκωση της βίας, ξεκίνησε από γκαζάκια, έγινε μολότωφ και καλάσνικοφ.

Ελπίζω να μην γίνουν κι άλλα μέχρι την Πέμπτη. Κάποιοι επιδιώκουν να αλλάξει η ατζέντα και αυτοί είναι εκείνοι που έχουν συμφέρον να αλλάξει η ατζέντα», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Καμμένος.

Παράλληλα, ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων χαρακτήρισε την κυβέρνηση «χειρότερη από την κυβέρνηση Τσολάκογλου», φράση που διαγράφτηκε από τα πρακτικά μετά από απόφαση του προεδρεύοντος τη συνεδρίαση.

«Εκείνοι που χρησιμοποιούν ύβρεις είναι γιατί δεν έχουν επιχειρήματα. Στοιχεία όπως βία, μίσος απειλές συγκροτούν τη βαρβαρότητα απέναντι στον πολιτισμό, την οποία κάποιοι έχουν επιλέξει ως στάση στο δημόσιο βίο», απάντησε από την πλευρά της κυβέρνησης ο Ανδρέας Λυκουρέντζος.

Από τα βέλη του Πάνου Καμμένου δεν γλίτωσε ούτε ο Ανδρέας Ψυχάρης. «Μην γελάτε κ. Ψυχάρη οι επιχειρήσεις σας παίρνουν επιχορηγήσεις από τον ΟΠΑΠ, όταν άλλοι πεινάνε. Μην ειρωνεύεστε», είπε ο κ. Καμμένος απευθυνόμενος στο βουλευτή της ΝΔ.

«Αν ο κ. Καμμένος ήταν πληροφορημένος, θα γνώριζε ότι ποτέ δεν είχα καμία επαγγελματική εμπλοκή με τον ΔΟΛ. Ήμουν 20 χρόνια διπλωμάτης, δεν έχω άλλη επαγγελματική ενασχόληση. Αλλά από ένα άτομο που δεν είχε επάγγελμα και ισχυρίζεται ότι μας ψεκάζουν είναι ντροπή να εγκαλούμεθα», απάντησε σε υψηλούς τόνους ο κ. Ψυχάρης.

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top