Select Menu

Τι είναι τώρα τούτο πάλι; Αστυνομικός που υπηρετεί στην Ασφάλεια παρακολουθούσε με μοτοσυκλέτα τον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων σήμερα το πρωί. Έγινε αντιληπτός και συνελήφθη.

Σήμερα το πρωί, ο Πάνος Καμμένος αναχώρησε από το σπίτι του στη Γλυφάδα με προορισμό τη Βουλή, όταν οι άντρες της ασφάλειας του εντόπισαν μοτοσικλέτα χωρίς πινακίδες κυκλοφορίες που τους ακολουθούσε.

Αμέσως ενημερώθηκε η Άμεσος Δράση. Ανδρες της ομάδας ΔΙΑΣ τον σταμάτησαν στην Συγγρού και τον οδήγησαν στο αστυνομικό τμήμα Δάφνης.

Ήδη ανακρίνεται από στελέχη της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων, ενώ ο Πάνος Καμμένος επικοινώνησε με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη Νίκο Δένδια.

"Δεν ακολουθούσα τον Καμμένο, αλλά μια γυναίκα"

ύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, ο αρχιφύλακας -που είχε διατεθεί σε οικογένεια θύματος τρομοκρατικής ενέργειας- υποστήριξε πως δεν ακολουθούσε τον κ. Καμμένο αλλά εκτελούσε εντολή γνωστού επιχειρηματία κοσμημάτων που του είχε ζητήσει να παρακολουθήσει μια γυναίκα.

Σειρά τώρα παίρνει το τμήμα Εσωτερικών Υποθέσεων της Ελληνικής Αστυνομίας που θα ερευνήσει αν ισχύουν όσα υποστήριξε ο αρχιφύλακας και τι είδους υπηρεσίες εκτελούσε.

Πηγή

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top