Select Menu

Δυο θέματα – φωτιά έθεσε ο Αλέξης Τσίπρας στον Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, στη σημερινή συνάντηση που είχαν στο Βερολίνο, εκτός από τη γραμμή που κράτησαν οι δυο πλευρές για το αν θα πρέπει να συνεχιστεί το μνημόνιο στην Ελλάδα και αν στο τέλος θα έχει θετικό αποτέλεσμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έθεσε στον Γερμανό Υπουργό Οικονομικών το θέμα της επιστροφής του κατοχικού δανείου (εκτός από το θέμα των αποζημιώσεων), όπως έχει αναδείξει εκτενώς το Ολυμπία.

Ο Αλ. Τσίπρας έθεσε όμως και ένα ακόμα θέμα στον Β. Σόιμπλε, αυτό της κατάθεσης Χριστοφοράκου που συνεχίζει να διατηρεί τη γερμανική ασυλία, σχετικά με τα κονδύλια και τα μαύρα ταμεία της Siemens. Αυτό που ζήτησε από τον Γερμανό Υπουργό είναι να δοθεί στις ελληνικές αρχές η κατάθεση Χριστοφοράκου.

Περιμένουμε να δούμε με μεγάλο ενδιαφέρον, το πώς θα αντιμετωπίσουν τα δυο θέματα προς τον Σόιμπλε, τα «αντικειμενικά» μέσα ενημέρωσης της χώρας μας.

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top