Select Menu

Κύριε Σαμαρά εσύ δεν είσαι λαϊκή δεξιά που εθεωρείτο πατριωτική.

Δεν είσαι ούτε φιλελεύθερος, ούτε καν νεοφιλελεύθερος.

Είσαι γενοκτόνος των Ελλήνων  εκτελεστικό πειθήνιο όργανο του ξένου φασισμού που υποδούλωσε την Ελλάδα, δολοφονεί τους Έλληνες και μέσω υμών ξεπουλά τα ιερά και όσια του Ελληνισμού.

Είσαι ακόμα προφανώς ένα υπόλογος εσχάτης προδοσίας που θρασύτατα προσπαθεί να εξαπατήσει τους Έλληνες να τον  ψηφίσουν για να γίνει ένας κουσλιγκ πρωθυπουργός πειθήνιος στους προϊσταμένους του φασίστες νεο-ΝΑΖΙ.

Να σου υπενθυμίσω τις εγκληματικές εναντίον των Ελλήνων πράξεις σου.

1. Εξαπάτησες τα μέλη και τους φίλους του κόμματος σου με τον ψευτοπατριωτισμό σου να σε ψηφίσουν και φαίνεται ότι οι αφέντες σου σε προτιμούσαν από την κ. Ντόρα που ήταν καμένο χαρτί.

2. Μαζί με το έτερο εφιάλτη αλλά κυρίως εσύ που μάλιστα τότε το έπαιζες «αντιμνημονιασκός» προώθησες όλους τους αντεργατικούς νόμους του Δασκαλόπουλου σου, που έκαναν τους έλληνες εργαζόμενους δούλους του κάθε Δασκαλόπουλου.

3. Επειδή οικογένεια χωρίς την ελάχιστη βεβαιότητα εργασίας που υπήρχε και που εσύ κατέστρεψες δεν μπορεί να υπάρχει, είσαι ένας γενοκτόνος του Ελληνικού έθνους.

4. Με την απόλυτη σύμφωνη γνώμην σου ή με χλιαράν δήθεν αντίσταση για να μην έχεις πολιτικό κόστος και να εξαπατήσεις τους Έλληνες και να γίνεις διάδοχος του άλλου προδότη που σύντομα θα καιγόταν, ανέχθηκες τη μείωση μισθών και συντάξεων βροντοφωνάζοντας μέχρι πρόσφατα ηλιθίως ότι εγγυάσαι την χαμηλή σύνταξη

5. Εν γνώσει σου και με την αποδοχή σου έγιναν οι μειώσεις μισθών και συντράξεων που οδήγησαν στις αλυσσιδωτές αντιδράσεις από τη μείωση του κυκλοφορούντος χρήματος που σκοπόν είχαν να χρεοκοπήσει η χώρα και να ξεπουληθεί

6. Δεχθήκες άνευ αιδούς, να γίνεις ένα πειθήνιο όργανο του Ρέσλερ για την ελεγχόμενη χρεοκοπία της Ελλάδας δηλαδή την χρεοκοπία της ως να ήταν επιχείρηση που χρεοκοποπεί  και εκποιεί την περιουσία της.

7. Εισηγήθηκες προσωπικά το ξεπούλημα Εθνικού μας πλούτου αξίας 300 δις ευρώ (μόνον οι λιγνίτες της ΔΕΗ κά;νουν άνω των 100 δις ευρώ) αντί 50 δις.

8. Αυτή η άθλια ενέργεια σου θυμίζει το ξεπούλημα για πενταροδεκάρες των σπιτιών των Ελλήνων που θα αρχίσει να πραγματοπιείται αν  γίνεις ο κουϊσλιγκ πρωθυπουργός.

9. Είσαι ο εισηγητής της εφεδρείας και των απολύσεων στο δημόσιο για να διαλυθεί το κράτος μας  και να γίνει βορά στους «φίλους» σου.  Προς τούτο χρησιμοποιήσες και ποικίλα άθλια ψέματα τόσον για τον αριθμό των δημοσίων υπαλλήλων όσον και για τις ικανότητες τους.

10. Αν και ήταν φανερό ότι από την αρχή μετείχες στη δολοφονία του Ελληνισμού μας έκανες  τον «αντιμνημονιακό» για εξαπάτηση του Ελληνισμού για να σε εκλεξει ως δήθεν αντιμνημονιακό.

11. Είσαι υπέυθυνος για τα τρία εκατομμύρια πραγματικούς Έλληνες ανέργους και την τρομερή τους δυστυχία τους  για την οποία δεκάρα δεν δίνεις.

12. Είσαι υπεύθυνος για 500 χιλιάδες επιχειρήσεις που έκλεισαν.

13. Είσαι υπεύθυνος για τις χιλιάδες αυτοκτονίες Ελλήνων για τις οποίες ποτέ δεν έκφρασες ποτέ  μία συμπόνοια. Ακόμα και για τον Έλληνα φαρμακοποιό που αυτοκτόνησε στο σύνταγμα.

14. Είσαι υπεύθυνος για τις δεκάδες χιλιάδες άστεγους Έλληνες που δημιούργες.

15. Πρόδωσες την Ελλάδα παραδίδοντας τη διοικηση της στους Ράϊχενμπαχ, Φούλτελ και λοιπούς.

16. Είσαι προφανώς ένας προδότης γενοκτόνος και καταστροφέας του Ελληνισμού, που προσπαθείς να τον εξαπατήσεις για να σε ψηφίσει.

17. Είσαι υπόλογος και  το μνημόνκαιιο-2 που δίνει το τελικό κτύπημα στον Ελληνισμό του οποίου μνημονίου  υπήρξες αισχρός δηλωσίας της Μέρκελ.

18. Είσαι υπόλογος γιατί όχι μόνον μόλυνες τη μνήμη της Πηνελόπης Δέλτα,  αλλά σε συνεργασία με τα νεοταξικά ΝΕΑ φρόντισες να εκδοθούν βιβλία της για να «δείξεις» ότι είσαι συγγενής της και να εκμετελλαυθείς το όνομα της που βεβύλωσες.

19. Και τέλος από την μνημονιακή σου υστερία καλείς στη Νέα σου ΝΔ όλους τους φανατικόυς μνημονιακούς, Ντόρα και λοιπούς ώστε «δυνατοί» πλέον να δολοφονήσετε άθλια τον Ελληνισμό.

20. Απότα ανωτέρω είναι σαφές ότι είσαι ο πλέον άθλιος πολιτικός που πέρασεστα πρόσφατα χρόνια αποό την Ελλάδα

21. Ξεπερνάς ακ

Για όλα τα ανωτέρω και πολλά άλλα που σε βαρύνουν σύντομα σίγουρα θα επιληφθεί η Ελληνική δικαιοσύνη.

Ευριπίδης Μπίλλης
Τ. Επίκουρος Καθηγητής ΕΜΠ

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top