Select Menu

Οι εκτελεστές του δόγματος του σοκ, προκειμένου να περάσουν στην επόμενη φάση της νέας τάξης πραγμάτων χρησιμοποιούν τον φόβο και την απειλή κατά του πολίτη.

Έτσι προέκυψε πρωθυπουργός ο Παπαδήμος, που αρνείται να δώσει ακόμα και στους δημοκρατικά εκλεγμένους αρχηγούς των κομμάτων τα αληθινά στοιχεία για την οικονομία και τις τράπεζες που προέκυψαν από τον πρόσφατο έλεγχο ενώ τα δίνει απλόχερα στους δανειστές.

Αποκρύπτουν την αλήθεια μέχρι να εξασφαλίσουν με εμπράγματες ασφάλειες τους δανειστές αγνοώντας το καθήκον κάθε χώρας να προστατεύσει πρώτα τους πολίτες της, την Εθνική της ακεραιότητα, τον Εθνικό της πλούτο.

Άλλοι παίζουν με την Εθνική ασφάλεια προστατεύοντας δήθεν δικαιώματα μεταναστών την ώρα που απειλείται πλέον σοβαρά η ασφάλεια των Ελλήνων πολιτών, και επιμένουν σε θέσεις αντίθετες με τα Εθνικά συμφέροντα και τις διεθνείς συνθήκες σε σοβαρά Εθνικά θέματα διεκδικώντας μάλιστα εξουσία.

ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΠΑΝΤΟΥΜΕ

ΕΩΣ ΕΔΩ

ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΩΡΑ
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ
ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ
ΔΕΝ ΣΑΣ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ

ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top