Select Menu

Γράφει ο Αυγερινός Κ.Χατζηχρυσός
Με πρόσχημα την φοροδιαφυγή και το σαφάρι των αποδείξεων, που έχει πλέον ατονήσει, η τρέχουν να προλάβουν την έκδοση μιας ηλεκτρονικής κάρτας, στην οποία θα «περνούν» όλες οι συναλλαγές μας! Οι ηλεκτρονικές κάρτες, έχουν προσωρινά μπεί στην άκρη, ίσως για να μας τις σερβίρουν μετά τις εκλογές.
Και σαν να μην έφταναν αυτές ανακοίνωσαν προ ημερών ηλεκτρονικές διασταυρώσεις στοιχείων, που ξεκινά τους επόμενους μήνες το υπουργείο Οικονομικών, σε όλους ανεξαιρέτως τους φορολογούμενους με στόχο, όπως υποστηρίζει, την πάταξη της φοροδιαφυγής.
Σε μια Δημοκρατία ο κάθε Πολίτης είναι αθώος μέχρις αποδείξεως του αντιθέτου.  Με αυτό τον τρόπο του ηλεκτρονικού ελέγχου,  θεωρούμαστε, όλοι οι Ελληνες εκ των προτέρων εγκληματίες και γι αυτό θέλουν να κάνουν σαρωτικές διασταυρώσεις στοιχείων, όπου στο στόχαστρο μπαίνουν ακόμα και οι τραπεζικές καταθέσεις, οι καταναλώσεις ηλεκτρικού ρεύματος και νερού, αλλά και οι συναλλαγές με πιστωτικές κάρτες ! ! !
Οχι με την υποψία της Φοροδιαφυγής, αλλά φασιστικά για να ελέγξουν την προσωπική μας ζωή!
Αυτό δεν πρέπει να το επιτρέψουμε να γίνει, όπως και το ίδιο με τις ηλεκτρονικές κάρτες!
Δηλαδή όλες οι συναλλαγές μας θα περνούν από τους διακομιστές (server) μιας ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ !
Ο,τι αγοράζουμε καθημερινά να ελέγχεται και να επεξεργάζεται από όποιον έχει πρόσβαση, πολιτική ή οικονομική, στο δίκτυο. Μέχρι τώρα αυτό γινόταν εν μέρει με τις πιστωτικές ή με τις αγορές μας από το διαδίκτυο, αλλά είχαμε την επιλογή της “έκθεσης” μας στο σύστημα. Σήμερα μάλιστα οι πιστωτικές τείνουν να εκλείψουν.
Χωρίς την δική μας έγκριση!
Θα είμαστε γυμνοί, μπροστά σε μια φυλακή 10 εκ. ανθρώπων! Αφού μπήκαν πρώτα τα κάγκελα με τις κάμερες , τώρα θέλουν να κλείσουν και την πόρτα χτίζοντας μια νέα ,ηλεκτρονική πλέον, Μακρόνησο.
Οσο για την διαφημιστική προώθησ η της κάρτας, η εξαπάτηση θα στηριχθεί στο επιχείρημα της ΔΗΘΕΝ ευκολίας συναλλαγής κι ελέγχου αυτών για να πατάξουν την φοροδιαφυγή!

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΚΙ Η ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ Τ ΟΥ ΟΙΚΟΔΟΜΗΜΑΤΟΣ!
1. Γιατί δεν συνδέουν, εστω, την ταμειακή online ωστε σε περίπτωση ελέγχου να μπορεί να γίνει άμεσως έλεγχος, χωρίς όμως να καταπατούνται τα προσωπικά δεδομένα του αγοραστή
2. Το δήθεν Οφελος κατά της φοροδιαφυγής. Και τι όφελος θα έχει αυτό το μέτρο, κατά της φοροδιαφυγής, στο όνομα της οποίας κι επιβαλλέται;
Μηδαμινή, ίσως στην αρχή να μουδιάσει (κι άλλο;!) η αγορά αλλά ως εκεί.
Γιατί τα μεγάλα ποσά κι οι μεγαλοκαρχαρίες, θα καταφέρουν πάλι με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, είτε να τα βγάλουν από την χώρα, είτε να τα κυκλοφορούν κάτω από το τραπέζι (Siemens, Goldman Sachs, ΠΑΕ κτλ).
Αυτοί που θα φυλακιστούν, θα είμαστε πάλι (!) όλοι εμείς οι μικρομεσαίοι κι οι εργαζόμενοι. Από τον μισθό που δεν μπορούμε να αποκρύψουμε, θα ξέρουν πόσα μπορούμε να ξοδέψουμε.
3. Ευκολία συναλλαγών; Από τις διαφημίσεις της Τηλεόρασης μέχρι την προώθηση και του πιο απλού προϊοντος, το Α και το Ω είναι η εξαπάτηση.
ΜΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΟ ΑΠΛΗ ΚΙ ΑΣΦΑΛΗΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΗ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΤΡΗΤΑ ; ! ! !

ΑΝΑΡΩΤΗΘΗΤΕ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΟ ΑΠΛΗ ΚΙ ΑΣΦΑΛΗΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΗ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΤΡΗΤΑ ; ! 
Ρωτήστε ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ χρησημοποιεί κάρτα, ακόμη και τον ίδιο σας τον εαυτό, στο τέλος της ημέρας; ΠΟΣΑ ΞΟΔΕΨΕ;
Αν ο μισθός μας εξανεμίζεται λίγες μέρες μετά την πληρωμή τώρα, σκεφτείτε πόσοι θα παγιδευτούν στην “ευκολία” της κάρτας!
4. Το πλαστικό χρήμα θα αφαιρέσει κι άλλο μετρητό από την ήδη στεγνή αγορά, ενώ θα περιορίζει την ευελιξία των μικρομεσαίων που χρειάζονται ευελιξία στην διαχείρηση των μετρητών και πως θα τα ξοδέψουν, ενώ με την κάρτα θα αποθηκεύονται πρώτα στην Τράπεζα.
Αυγερινός Κ.Χατζηχρυσός
ΕΜΠΟΡΟΣ
Υποψήφιος Β’Πειραιώς
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ
 
Τηλ.6977154404
mail : avgerinos@mail.com
Facebook : facebook.com/aygerinos
Twitter : @avgerinosx
www.aygerinos.com

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top