Select Menu


Στους 68 νεκρούς και 57 τραυματίες έχει φτάσει ο φόρος του αίματος που η τουρκική κοινωνία έχει πληρώσει μέχρι στιγμής αυτό το καλοκαίρι από τις επιθέσεις των ανταρτών του PKK.

Όπως αποδεικνύεται αυτό το καλοκαίρι θα στιγματίσει τις τουρκικές Ένοπλες Δυνάμεις τόσο της άτακτης υποχώρησης τους μπροστά στην αποφασιστικότητα του Τούρκου πρωθυπουργού όσο και σε επιχειρησιακό επίπεδο με τις συνεχόμενες απώλειες που έχει υποστεί από το PKK.

Κάνοντας ένα απλό υπολογισμό αποδεικνύεται ότι  ο μέσος όρο των απωλειών του τουρκικού Στρατού την περίοδο 1 Ιουνίου του 2011 μέχρι και σήμερα 28 Αυγούστου φτάνει το ένα στρατιωτικό την ημέρα χωρίς φυσικά να υπολογίζονται τα ατυχήματα που προκύπτουν από την κινητοποίηση των μονάδων για την αντιμετώπιση του PKK. Η κατάσταση αυτή αναμένεται να συνεχιστεί για δύο τουλάχιστον μήνες μέχρις ότου πέσουν τα πρώτα χιόνια στην ΝΑ Τουρκία.

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top