Select Menu

ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΩΣ ΒΑΣΙΚΗ ΑΠΕΙΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ.

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ

Για πρώτη φορά από το 1949 η ΑΓΚΥΡΑ θεωρεί ως ΑΠΕΙΛΗ για τα συμφέροντα της και για την Μεσανατολική ασφάλεια το ΙΣΡΑΗΛ. Αφήνω για λίγο τα σχετικά με εμάς και από την νέα ΝΤΙΡΕΚΤΙΒΑ του Τουρκικού Συμβουλίου Εθνικής Ασφαλείας επισημαίνω τα εξής:

*Στο νέο ΚΕΙΜΕΝΟ(που ισχύει για 5 χρόνια) δεν υπάρχει πλέον αναφορά σε απειλές από ΣΥΡΙΑ-ΙΡΑΝ.

*Στο νέο κείμενο δεν αναφέρονται ως χώρες-απειλή η ΓΕΩΡΓΙΑ, η ΑΡΜΕΝΙΑ, η ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ .

*Υποστηρίζεται η γνωστή και πολυσυζητημένη πρόταση για να μετατραπεί η ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ σε ΑΠΟΠΥΡΗΝΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΖΩΝΗ.

Σε ένα άλλο θέμα. Επιβεβαιώθηκαν οι πληροφορίες που προ διημέρου παρουσίασα σχετικά με τον εντοπισμό και κατάσχεση όπλων στην ΝΙΓΗΡΙΑ με προορισμό τη ΧΑΜΑΣ. Όπως δήλωσε ο ο καπετάνιος του πλοίου τα όπλα είναι Ιρανικής προέλευσης.

Επίσης σε συναγερμό είναι ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ-ΒΡΕΤΑΝΟΙ-ΚΑΤΑΡ-ΗΑΕ και ΥΕΜΕΝΗ με αφορμή τα εκρηκτικά που είχαν ως στόχο Εβραϊκές συναγωγές στο ΣΙΚΑΓΟ και είχαν αποσταλεί από την ΑΛ ΚΑΕΝΤΑ στη ΑΡΑΒΙΚΗ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟ με αφετηρία την ΣΑΝΑΑ της ΥΕΜΕΝΗΣ(έχει συλληφθεί γυναίκα που τα είχε αποστείλει και εντοπίστηκαν σε ΝΤΟΥΜΠΑΙ και ΛΟΝΔΙΝΟ).
 Πηγή

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top