Select Menu

Πολλές προφητείες έχουν επαληθευτεί. Όχι όμως όλες.
Η Τουρκία είχε πολλές φορές προβλήματα με τη Ρωσία, αυτό δε σημαίνει ότι κάθε πρόβλημα της Τουρκίας πρέπει να θεωρούμε ότι θα οδηγήσει σε πόλεμο τις δύο αυτές χώρες, και μάλιστα ότι αυτός ο πόλεμος θα είναι που θα μας δώσει την Κωνσταντινούπολη.
Δεν καταλαβαίνω ακόμη ποια η σχέση του προβλήματος της Τουρκίας με το θέμα των 12 μιλίων. Δεν είδα στις ειδήσεις καμία αναφορά προς το παρόν για την επέκταση της αιγιαλίτιδας ζώνης.

Τα χρόνια περνούν, και ίσως η πίστη μερικών κλονίζεται από την ανυπομονησία. Υπομονή, θα συμβούν και αυτά, αλλά δεν είναι απαραίτητο να συμβούν σήμερα ή αύριο, ή μέσα στη χρονιά που διανύουμε ή μέσα στην επόμενη. Μπορεί να γίνουν και σε 5 χρόνια ή και περισσότερο.

Σίγουρα, δεν περιμένουμε να καθυστερήσουν. Η γενιά μας θα τα δει. Αυτό το έχει πει ο πατέρας Παΐσιος. Επίσης βλέπουμε και πολλές προφητείες να έχουν επαληθευτεί. Όχι όμως όλες.

Για να τα βάλουμε λοιπόν κάτω, τι πρέπει να έχει προηγηθεί:

1. Τα "εξαμίλια", με όλα όσα λέει ο πατέρας Παΐσιος, όταν εξηγεί τον Άγιο Κοσμά τον Αιτωλό:
Αυτό ακόμα ΔΕΝ έχει γίνει. Έχει αρχίσει βέβαια να υπάρχει μια συζήτηση γύρω από το ζήτημα και έχουν αρχίσει να γίνονται κάποια βήματα, αλλά προς το παρόν, δε έχει βγει επίσημα κάτι τέτοιο. Ούτε ο πρωθυπουργός είπε τίποτα, ούτε καμία συζήτηση με την Τουρκία πάνω στο θέμα έγινε, ούτε τίποτα. Το αντίθετο, εμφανίζουμε μια μνημειώδη υποχωρητικότητα.
Έχει γίνει όμως κάτι ενδιαφέρον από την Τουρκία: εμφανίστηκαν οι Τούρκοι ελαφρώς ελαστικοί στο θέμα του casus belli, γεγονός που δείχνει ότι ίσως βρούνε το θάρρος οι δικοί μας πολιτικοί να ψελλίσουν μια-δυο λέξεις επ' αυτού.

2. Τα φράγματα και το στέγνωμα του Ευφράτη, που λέει η αποκάλυψη και εξηγεί πάλι ο πατέρας Παΐσιος.
Αυτό έχει γίνει. Όντως οι Τούρκοι έχουν πλέον χτίσει τα φράγματα και ο Ευφράτης έχει πλέον καταστραφεί.
-σας παραπέμπω σε ένα άρθρο της Καθημερινής από τον απρίλιο του 2010:
http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_world_2_22/04/2010_398416

3.Τα χωριά που θα ενωθούν και ο Κραβασαράς στον Άθωνα που θα ανθίσει(από μια προφητεία του Αγίου Κοσμά του Αιτωλού που δεν είναι όμως από τις πιο έγκυρες). Και αυτό έχει γίνει.

4. Η Εγνατία οδός και η ολοκλήρωσή της που πάλι, ο πατέρας Παΐσιος εξηγεί τον Άγιο Κοσμά τον Αιτωλό.
Η Εγνατία έχει σχεδόν ολοκληρωθεί (ως εκ θαύματος, γιατί είναι απορίας άξιο που καταφέραμε ένα τόσο μεγάλο έργο), οπότε και αυτό το σημείο έχει γίνει.

5. Η ανάκληση των πρεσβευτών από τις δύο χώρες που είχε πει ο πατέρας Παίσιος.
Αυτό προφανώς θα γίνει λίγο πριν τον πόλεμο και ΔΕΝ έχει γίνει ακόμα.

6. Το γκρέμισμα του τέμενους του Ομάρ.
Αυτό, σύμφωνα με λεγόμενα του πατρός Παϊσίου πάντοτε, θα γίνει αφού ξεκινήσει ο πόλεμος και δεν έχει γίνει. Ωστόσο, αυτό το σημείο δεν πρέπει να το περιμένουμε για να δούμε τον πόλεμο να ξεκινάει. Το γκρέμισμα του τεμένους θα είναι σημάδι ότι οι Εβραίοι ετοιμάζουν τον 3ο ναό του Σολομώντα, ο οποίος και θα ετοιμάσει την έλευση του αντιχρίστου.

Η κατάσταση οδηγεί λοιπόν προς τα εκεί, αλλά το πιο σημαντικό σημείο, τα εξαμίλια, δεν έχει ακόμη φανεί.

Πηγή

Για να δούμε...τι θα δούμε... αν θα το δουμε...

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top