Select Menu


Μετά τον θρίαμβο του πρωθυπουργικού ταξιδιού, και λίγη γυμναστική δεν βλάφτει, όταν μάλιστα η φροντίδα για την νομή της εξουσίας, σου έχει χαλάσει την φόρμα.

Έτσι κι ο Αλέξης, μετά τις ... επιτυχημένες συνομιλίες με τον πλανητάρχη, είπε να κάνει και κάτι για τον εαυτό του. Για όλους εμάς εδώ, που μας έχει καταστρέψει κάθε προοπτική και κάθε ελπίδα (ομολογουμένως όχι μόνος του), δεν έχει καιρό. Και δεν έχει και τον τρόπο...Είναι τόσοι πολλοί οι ημέτεροι... Κι είναι τόσο όμοια η πολιτική, όταν είσαι στην εξουσία, ανεξαρτήτως ιδεολογίας και πολιτικού προεκλογικού προγράμματος!

Πάντως, άμεσης ρύθμισης χρήζει η ευθανασία των πολιτών, γιατί είναι πολύ αηδιαστικό να τους έχεις μωροζώντανους και με άποψη...Σου χαλάνε την χώνεψη βρε παιδί μου!

Δυστυχώς, ας λένε οι παρατρεχάμενοι πολιτικοί συνεταίροι πως δεν υπάρχουν έλληνες που πεινάνε. Υπάρχουν. Και δεν έχουν τα προς το ζην ευπρεπώς, όλοι. Και δεν πληρώνουν τους λογαριασμούς τους όλοι. Γι' αυτό, εξάλλου, η Πολιτεία παίρνει την εισφορά αλληλεγγύης από κάποιους, για να την δώσει σε κάποιους άλλους. Αλλιώς, γιατί θα χρειαζόταν να μας επιβληθεί εισφορά αλληλεγγύης;

Στην πράξη, πάντως, εμείς είμαστε αυτοί που φροντίζουμε τους ενδεείς, και μάλιστα ακόμη και ακούσια, και υποχρεωτικά (με τον νόμο)!. Ας λένε οι κυβερνητικοί ότι αυτοί φροντίζουν τους ενδεείς. Καλό είναι να μην κάνουν "δικά τους συχώρια με ξένα κόλλυβα". Κανείς δεν πείθεται από τούτο το ψέμμα.

Άντε, Αλέξη, μετά το τζόκινγκ στην Ουάσιγκτον, φτιάξε κι εσύ ένα γυμναστήριο στην έδρα σου. Μπορείς. Βλέπεις, οι νεοέλληνες πολιτικοί ανοίγουνε τον δρόμο για σοβαρούς νεωτερισμούς, όπως -ανάμεσα σε άλλα- και το γυμναστήριο του ΓΑΠ, στο καταχρεωμένο ΠαΣοΚ. Κι ένα ΣΥΡΙΖΑ, δεν βλάφτει. Εμάς, μας βλάφτει και ο ΣΥΡΙΖΑ.

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top