Select Menu



Μέσα στα πρόσφατα e-mail που υποκλάπηκαν και δημοσιεύτηκαν στα Wikileaks περιλαμβάνεται και ένα από τον δισεκατομμυριούχο της παγκοσμιοποίησης George Soros προς την Hillary Clinton, ενώ η τελευταία ήταν υπουργός εξωτερικών. Το μήνυμα αυτό δείχνει ξεκάθαρα ότι η Χ. Κλίντον αποτελεί μαριονέτα και του Τζ. Σόρος.


Σύμφωνα με το thefreethoughtproject.com το e-mail της 24-1-2011 με θέμα «Αναταραχή στην Αλβανία» ο Σόρος τόνιζε στην Κλίντον ότι δύο πράγματα έπρεπε να πράξει άμεσα.

1. Να κατευθύνει την διεθνή κοινότητα έτσι ώστε ο πρωθυπουργός Μπερίσα και ο αρχηγός της αντιπολίτευσης Ράμα να αναλάβουν όλη την ευθύνη για να προλάβουν περαιτέρω διαδηλώσεις και να ρίξουν τους τόνους στις δημόσιες ανακοινώσεις.

2. Να διορίσει έναν έμπειρο Ευρωπαίο πολιτικό ως μεσολαβητή.

Προτάθηκαν τρία ονόματα και σε λίγο η Κλίντον επέλεξε ένα από αυτά: τον Μίροσλαβ Λάιτσακ.

Το μήνυμα κλείνει με υπενθύμιση του Σόρος ότι το ίδρυμά του στα Τίρανα παρακολουθεί την κατάσταση και μπορεί να παρέχει ανάλυση της κρίσης.

Εδώ το πρωτότυπο e-mail

Περισσότερες αποκαλύψεις για την Χ.Κλίντον απο τα Wikileaks εδώ

Το καραβάκι της Ιστορίας

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top