Select Menu


Μεγάλη η αγάπη της Χίλαρι προς τις γνωστές Σιωνιστικές οικογένειες των Rothschild και Rockefeller σύμφωνα με τα WikiLeaks.

Σε ένα απο τα πάμπολλα emails ανάμεσα στην υποψήφια πρόεδρο των ΗΠΑ και την οικογένεια τραπεζιτών Rothschild αναφέρει χαρακτηριστικά:
Προσπαθούσα να σε καλέσω για να πώ σε εσένα και τον Τέντι ότι ΖΗΤΗΣΑ απο τον Τόνι Μπλέρ να πάει στο Ισραήλ ως μέρος της πίεσης μας για να συνεχιστούν οι συνομιλίες για το Μεσανατολικό ζήτημα...

Λίγο αργότερα η οικογένεια Rothschild απαντά:
Είσαι η καλύτερη και παραμένουμε οι μεγαλύτεροι σου οπαδοί!
Σύμφωνα με το The Free Thought Project, που ανακάλυψε αυτή την σύνδεση, το WikiLeaks αναζήτησε προσωπικά emails που στάλθηκαν απο τον προσωπικό της server με αποδέκτες τους Rockefeller και τους Rothschild, αποκαλύπτοντας τον ασύγκριτο θαυμασμό της Κλίντον για τις εν λόγο οικογένειες και ιδιαίτερα για την γυναίκα του Evelyn Rothschild, Lynn Forester de Rothschild.

Μάλιστα σε άλλο email, λίγους μήνες πρίν εμφανίζονται οι δύο γυναίκες να κανονίζουν συνάντηση για να τα πούνε σαν καλές φίλες που είναι, με την Lynn Forester de Rothschild να δηλώνει πως "παραμένω η πιο πιστή σου φίλη" και την Κλίντον να απαντά πως "παρά το πιεσμένο χρόνο θα το κάνουμε να συμβεί".

Η Hillary Clinton και η Lynn De Rothschild’s στο πάρτυ που πραγματοποιήθηκε στο Λονδίνο
προς τιμήν του νέου βιβλίου της Hillary με τίτλο  “Living History”

Ενα άλλο email τον Μάρτιο του 2012 αναφέρεται στην συνεργασία μεταξύ Κλίντον και Rockerfeller:
Ξέχασα να σου πώ ότι η Judith Rodin σου προσφέρει μια σειρά γραφείων αμέσως μόλις αφήσεις την πολιτική για δική σου χρήση στο Rockefeller Fdtn. Αν δεν σε ενδιαφέρει - δεν υπάρχει κανέναν πρόβλημα απολύτως. Επίσης ανέφερε ότι θα ήταν χαρούμενη να σου προσφέρει εναν μήνα στο ξενοδοχείο Bellagio, εαν θέλεις απλά να διαβάσεις η να γράψεις κάτι σε ένα πανέμορφο μέρος.
Αν και δεν υπάρχει κάτι ξεκάθαρα επιλήψιμο στα emails, εν τούτοις ο αναγνώστης μπορεί να πάρει μια ιδέα για την αγάπη και την συνεργασία της Χίλαρι με τις οικογένειες των Rothschild και Rockefeller.


Επιμέλεια / Μετάφραση: www.logiosermis.net

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top