Select Menu


Ο πρώην διευθυντής της NSA/CIA, Μάικλ Χέιντεν (Michael Hayden) δήλωσε ότι τουλάχιστον δύο αραβικές χώρες θα αφανισθούν από το χάρτη της Μέσης Ανατολής σύντομα.

Σε συνέντευξή του στη γαλλική εφημερίδα «Le Figaro»,ο Χάιντεν επεσήμανε ότι η Αμερική βλέπει αναπροσαρμογή στη διεθνή τάξη, στην οποία περιλαμβάνεται και η αλλαγή συνόρων στη Μέση Ανατολή.

Επεσήμανε ότι το Ιράκ και η Συρία, όπως γνωρίζαμε τις χώρες αυτές, δεν υπάρχουν πια και πρόσθεσε ότι και ο Λίβανος άρχισε να παραπαίει.

Σε προηγούμενες συνεντεύξεις του ο πρώην επικεφαλής των αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών είχε καταστήσει σαφές ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες πίστευε ότι το Ιράκ και η Συρία δεν θα μπορούσαν να γυρίσουν σε αυτό που ήταν πριν και ότι κατευθύνονταν, ήδη, σε διαμελισμό.

Το δημοσίευμα του κουρδικού «waarmedia» ωστόσο, δεν αναφέρει ποιες χώρες και πως θα καλύψουν το κενό το οποίο ενδεχομένως παρουσιάζεται στη Μέση Ανατολή.

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top