Select Menu


Ο βασιλιάς της Σαουδικής Αραβίας, Σαλμάν μπιν Αμπντουλαζίζ αλ Σαούντ, όπως ανέφερε το κανάλι FOX, υποσχέθηκε να βοηθήσει το τουρκικό κράτος με το μεθυστικό ποσό των περίπου 550 δισεκατομμυρίων δολαρίων.

Επιπρόσθετα, ο Σαλμάν (σημειώνει το δημοσίευμα) δήλωσε ότι διαθέτει για την Τουρκία και τον τουρκικό λαό στρατιωτική δύναμη 5.000 ανδρών των ειδικών δυνάμεων για να συμβάλουν στην αποκατάσταση του τουρκικού κράτους, που υπέφερε από την απόπειρα πραξικοπήματος για την ανατροπή της κυβέρνησης.

Η σαουδική ενίσχυση θα είναι είναι έτοιμη μέσα σε χρόνο ρεκόρ - διάστημα 45 ημερών.

Εάν ισχύει η είδηση η οποία δεν επιβεβαιώνεται απο κάποια επίσημη πηγή, τότε θα είναι ένα από το μεγαλύτερο όφελος ή δώρο από ένα κράτος σε άλλο.

Υπενθυμίζεται ότι ο βασιλιάς Σαλμάν και ο πρόεδρος της Τουρκίας Ερντογάν έχουν την πιο στενή συνεργασία σε σχέση με τους προηγούμενους βασιλιάδες της Αραβίας.

Αναλυτές σχολιάζουν αυτήν την κίνηση ως μια επιστροφή στη ένωση και αλληλεγγύη των χωρών που έχουν μουσουλμανική πληθυσμιακή πλειοψηφία.


Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top