Select MenuΑκούγοντας την ομιλία του διάσημου παραγωγού του Broadway Myron Coureval Fagan, που ηχογραφήθηκε το 1961 σχετικά με τους «Πεφωτισμένους», μαθαίνουμε ότι ένα από τα πρώτα σχολεία «παραγωγής» των επόμενων ηγετών της «Νέας Τάξης Πραγμάτων» στον πλανήτη, ιδρύθηκε στην Ελλάδα με την ονομασία Πειραματικό Σχολείο Αναβρύτων.


Ολόκληρη η ομιλία του διάσημου παραγωγού  Myron Coureval Fagan εδώ:Από τότε βέβαια ιδρύθηκαν πάρα πολλά τέτοια σχολεία παγκοσμίως, 150 περίπου, που υπάγονται στην "Ομάδα της Στρογγυλής Πλατείας (Round Square).


Το δίκτυο των Σχολείων Round Square, στο οποίο ανήκει και το πρότυπο πειραματικό σχολείο Αναβρύτων, αναφέρει ενδεικτικά στην ιστοσελίδα τους:
«Γιατί το κάνουμε...Ως εκπαιδευτές αναγνωρίζουμε την ευθύνη μας να ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΟΥΜΕ τον ΤΡΟΠΟ με τον οποίο η επομένη γενεά ΗΓΕΤΩΝ θα ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ, θα ετοιμάζεται και θα αποκρίνεται στον κόσμο μας.»
Προετοιμάζουν δηλάδή τα ζόμπυ της πολιτικής που δεν θα είναι σε θέση να σκεφθούν κάτι που να αντιτίθεται στα συμφέροντα της Ελίτ. Η ανταμοιβή αυτών των πνευματικών ζόμπυ είναι φυσικά και ηθική και υλική, καθώς προωθούνται γρήγορα στα υψηλά κλιμάκια της εξουσίας, με υψηλούς μισθούς και μοναδική έγνοια να ΜΗΝ θιγούν τα ξένα συμφέροντα.

Είναι χιλιάδες αυτοί που δουλεύουν στα παρασκήνια και που ετοιμάζουν τους νόμους που ψηφίζουν οι αδίστακτοι κι αγράμματοι απατεώνες της πολιτικής που εμείς γνωρίζουμε.

Κι όταν κάποιες φορά συναντούν ο ένας τον άλλον σε τηλεοπτικές ή ραδιοφωνικές εκπομπές, δελτία ειδήσεων κλπ, αντιλαμβανόμαστε ότι ΟΛΟΙ έχουν τους ίδιους στόχους, έχουν τους ίδιους εχθρούς και τους ίδιους φίλους και λένε τα ίδια πράγματα, με άλλα λόγια ώστε να συμπεράνουμε υποσυνείδητα ότι δεν υπάρχει τελικά άλλος δρόμος πέρα από αυτόν που προστατεύει τους τοκογλύφους και καταστρέφει τους πολίτες.

Τα καλλίτερα κολέγια στην Ελλάδα ιδρύθηκαν από ξένους πράκτορες, ώστε να παράγουν ελληνόφωνους γενίτσαρους, που θα προστατεύουν τα ξένα συμφέροντα, παριστάνοντας τους Έλληνες.

Στα σχολεία της Νέας Τάξεως, όπου σπουδάζουν και οι «αριστεροί» ηγέτες, τα παιδιά φορούν γραβάτες, ντύνονται σεμνά κι ομοιόμορφα κι επικεντρώνονται στην γνώση.

Στα σχολεία των θυμάτων της Νέας Τάξεως οι πράκτορες των κομμάτων καθηγητές και φοιτητοπατέρες φροντίζουν να βασιλεύει το μπάχαλο, η βρωμιά, η αναξιοκρατία και η άγνοια.

Και πείθουν επιπλέον τους φοιτητές ότι έτσι πρέπει να είναι η Παιδεία. Να προετοιμάζει στρατούς ηλιθίων που θα κτυπούν παλαμάκια όποτε δίνεται το σύνθημα, ώστε να μπορέσουν να περάσουν τα μαθήματα χωρίς να διαβάσουν κι αργότερα να βολευτούν από κάποιον πολιτικό σε μία δημόσια θέση, χωρίς να την αξίζουν.


Φυσικά το πρότυπο αυτό σχολείο πληρώνεται από εμάς τους φορολογούμενους.


Ενώ τα σχολεία αυτά, τα ίδρυσε φυσικά ένας περιούσιος σιωνιστής «εκπαιδευτικός», ο Kurt Hahn, ο οποίος δεν έχει ακριβώς εκπαιδευτική καριέρα αφού πέρασε από το Γερμανικό Υπουργείο Εξωτερικών Υποθέσεων, υπήρξε Γραμματέας του Πρίγκηπα Max Von Baden και βρέθηκε ακόμα και σε σχολές του ΝΑΤΟ!Όραμα ή μάλλον εντολή των τοκογλύφων ήταν να προετοιμάσει μία παγκόσμια ελίτ που θα έχει ακριβώς την ίδια αντίληψη για τον κόσμο και για το ποιο θα πρέπει να είναι το μέλλον του πλανήτη, ώστε να ταυτίζονται και με τους στόχους των illuminati είτε και με τους στόχους των Κομμουνιστών δηλαδή. Μία κυβέρνηση, ένας στρατός, κατάργηση εθνικών συνόρων και κατάργηση οργανωμένων θρησκειών. 

Άλλωστε και ο ιδρυτής των Illuminati, Adam Weishaupt, ήταν επίσης περιούσιος (άρθρο). 

Όπως στο London School of Economics όπου φοιτούν οι υπηρέτριες των Rothschild, μαθαίνουν να σκέφτονται σύμφωνα με τα συμφέροντα των Rothschild, του Σιωνισμού και του Ισραήλ, έτσι και στα άλλα σχολεία της Ελίτ προετοιμάζουν ιδεολογικά τα παιδιά της οικονομικής ή της πνευματικής ελίτ να θεωρούν αυτονόητη την πορεία προς μία παγκόσμια ολοκληρωτική κυβέρνηση, μέσω της ενίσχυσης του ρόλου των Διεθνών Οργανισμών που ιδρύθηκαν και ελέγχονται από τους διεθνείς τραπεζίτες (OHE, ΠΟΥ, ΝΑΤΟ, ΠΡΟΣΚΟΠΙΣΜΟΣ, YMCA κλπ).


Το Ελληνικό παράρτημα των Αναβρύτων επέβλεπε ένας ξένος και άνθρωπος του Foreign Office, o Jocelin Winthrop-Young.Και παρά το ότι ιδρύθηκε από τον Βασιλιά Παύλο ο Σύλλογος Αποφοίτων του Σχολείου των Αναβρύτων στήριξε την κατάργηση της Βασιλείας στην Ελλάδα γιατί αυτή ήταν η εντολή των σιωνιστών επικυρίαρχων, τους οποίους προσκυνούν από παλιά οι δήθεν παντοδύναμοι Μονάρχες.Απόφοιτος του Σχολείου αυτού ήταν κι ο φιλοβασιλικός μπαμπάς Τζιτζικώστας, συμμαθητής του Βασιλιά Κωνσταντίνου.


Ταυτόχρονα ήταν και φίλος του «αριστερού» Ζουράρι που επίσης φοίτησε σε Πειραματικό Σχολείο, που ήταν διεθνιστικό (κρυπτοαριστερό όπως είπε ο ίδιος). 


Οι απόφοιτοι του σχολείου των Αναβρύτων το αναφέρουν περήφανα στο βιογραφικό τους.
Βλέπετε πόσο παλιά είναι η Νέα Τάξη, πόσο καλά οργανωμένη, πως κατάφερε να τη χρηματοδοτούν τα ίδια της τα θύματα, δηλαδή εμείς και πως καταφέρνει να τα έχει όλα υπό έλεγχο;

Επιμέλεια: www.logiosermis.net
Με πληροφορίες απο το ιστολόγιο ΑΝΤΙΖΙ(tro)

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top