Select Menu


Ξεκίνησε η τρομοκρατία των Άγγλων, με στόχο την παραμονή τους στην ΕΕ. Όλοι ισχυρίζονται πως τυχόν έξοδος θα είχε καταστροφικές συνέπειες για τη χώρα.

Οι δημοσκοπήσεις είναι οριακές για το ποιο αποτέλεσμα θα επικρατήσει στο δημοψήφισμα της 23ης Ιουνίου:
  • Στη δημοσκόπηση του Ινστιτούτου Εμπορικού Μάνατζμεντ (ICM) για λογαριασμό της εφημερίδας Sun, το Brexit συγκεντρώνει το 46% των προτιμήσεων, ενώ οι ψηφοφόροι που τάσσονται υπέρ της παραμονής της Βρετανίας στην ΕΕ αποτελούν το 43%. 
  • Σε δημοσκόπηση της εταιρείας Opinium Research, για λογαριασμό της εφημερίδας Observer, το Brexit συγκεντρώνει το 41%, ενώ η παραμονή το 42%.
  • Στη δημοσκόπηση του YouGov για λογαριασμό του τηλεοπτικού δικτύου ITV, που δημοσίευσε η εφημερίδα Times, το 40% των Βρετανών επιθυμεί Brexit και το 42% των Βρετανών τάσσεται υπέρ της παραμονής στην ΕΕ.
Έτσι, μπήκε σε εφαρμογή η προπαγάνδα του τρόμου, σε μια προσπάθεια να μην διαλυθεί το έκτρωμα (όπως το κατάντησαν) της Ευρωπαϊκής (δήθεν) Ένωσης.
Κανένα σενάριο όμως δεν είναι αρκετά μαύρο, για να εξασφαλίσει την παραμονή της Βρετανίας στη στάνη με τα πρόβατα του αμερικανού βοσκού, αφού ακόμη και ο Cameron συμμετέχει στο παιχνίδι τρομοκρατίας – ισχυριζόμενος πως θα μπορούσε να προκληθεί ακόμη και ένας τρίτος παγκόσμιος πόλεμος, εάν οι Βρετανοί τολμήσουν να πουν ΟΧΙ στην Ευρώπη.


Την ίδια στιγμή τα οικονομικά έντυπα της χώρας προβλέπουν καταστροφή του παραγωγικού ιστού 


Πολλές επιχειρήσεις δηλώνουν πως θα προβούν σε μαζικές απολύσεις, ενώ το ίδιο συμβαίνει και στις Η.Π.Α. 


Η απόλυτη χειραγώγηση λοιπόν, με τη βοήθεια των διατεταγμένων ΜΜΕ.

Επιμέλεια: www.logiosermis.net

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top